34

До 36

преди 6 години

Какво означава "фейк"? На български няма такава дума.*Колкото до турнира в Синсинати, той е един от 8-те турнира (от общо 9 турнира) от серията 1000, които влизат задължително при набирането на точки за ранглистата и като такъв, никой силен тенисист не го пропуска, стига да не се е престарал на тренировки или на друг турнир и да се е контузил. Големите тенисисти набират точки главно от турнирите на Големия шлем и от серията Мастерс (1000) и чат-пат от други турнири.

33

Анонимен

преди 6 години

Турнира в Синсинати е бил фейк .Само погледнете Кириус и Ферер основни конкуренти на *** за титлата там .Отпаднали и те .Наскоро обявиха Кириус за безперспективен .Григор победил в тоя турнир на никаквици .

32

Анонимен

преди 6 години

Гришо достигна върха на разочарованието!

31

Фенъ

преди 6 години

Както предрекох преди дни, *** продължава да пише книгата "Как никога на преминах втори кръг" Може да просперира само срещу контузени и дърти тенесисти.

30

Анонимен

преди 6 години

И тои се наяде явно няма пари в тоя турнир и реши да се оттдаде на почивка прав е на море кога на зима

29

Истината

преди 6 години

Истината е, че доста от най-силните тенисисти в света напуснаха победени турнира, например Ал. Зверев, Гришо, Цонга, Бердих, Сок, Ферер, Кириос и други.Същото е и при жените, където даже са повече: Кербер, Вожнячки, Конта, Кузнецова, Цибулкова, Младенович и други.

28

Анонимен

преди 6 години

29Е, как Федерер, Надал и Джокович падат през 20-30 мача, а нашия през няколко? И това е закономерност. Вчера гледах Федерер - Южни, знаеш ли, че Южни му разказа играта в два от сетовете и можеше да го бие, ако не се беше контузил? Фед обаче затова е номер едно, защото психически може да спечели всеки мач. Затова и го утрепа в петия сет.

27

11

преди 6 години

Абе вчера някъде пишеше, че Дрищо бил в най-великата си форма?!

26

Факт

преди 6 години

Започвам да си мисля, че Гришо се е съжалил над пъновете, които го плюят и сега им позволи да излеят жлъчта си, преди сами да се удавят в нея. Иначе това е спорт, веднъж печелиш, веднъж губиш, а нашия Гришо съвсем заслужено е в ранглистата сред най-добрите в света. Като го гледах вчера, имах чувството, че игра болен, примерно с температура. Така изглеждаше на външен вид, но никой не го чу да се оплаква.

25

Анонимен

преди 6 години

До ИвановАлоо, огледай се малко около себе си и пак пробвай да наречеш Григор бездарник. Боли ли, че на теб ти приляга повече, мърш0 задклавиатурна? Когато Григор печели под статията има 10 коментара, 5 от които са пак от такива нед0н0сени, обясняващи как му е било лесно. Но като загуби, леле, всичката твар и 0рки изпълзяватот дупките си да поплюят жлъч. Много зл0бен народ сме и си заслужаваме всичките си нещастия. А Григор пак ще побеждава и губи. Това е игра.

24

Букито

преди 6 години

жалко е да гледаш как се пропилява талант по каки, лелки и баби... или пък си играе играта... влиза в топ 10, играе с анонимник, коефициент 10-15.00, праща леля му да сложи 100к срещу него... да не говорим какъв е бил коефициентът за 3-0 сета срещу него...

23

ОСТЪР

преди 6 години

Рубльов заедно с още няколко таланта от новата генерация показват мощ.Те са на 18-20 години и показват завидна енергия и майсторство на играта.Григор беше видимо изморен след мазането с плажно масло и спечеления турнир.Не трябва да сме толкова изненадани от тази загуба.

22

Бай Никой

преди 6 години

Хора, по-леко бре. Като бие е най-великия, когато падне( пардон, снощи се поосра) ела да видиш плюене. Наистина не е за топ 10 с тая психика, ама се подобрява май. Или не? Не знам ама друг си нямаме, а това че и другите се осират не е повод да се чувстваме добре. Нали?

21

Анонимен

преди 6 години

Този мач беше уреден....Представете си 7 коефициент за победа на Рубльов,вие дали ще го биете или ще 7x100000=700000

20

ЧИЧО

преди 6 години

Таково ни е момчето! Когато мисли с горната глава-бие! Когато мисли с долната си глава-пада и от 999-тия в света! Българска работа-паказаха го и волейболистите със сърбите!

19

криста

преди 6 години

До ИвановЧак пък бездарник е твърде прекалено. Много е добър, но разочарова с непостоянството си. Това е.

18

Иванов

преди 6 години

До Анонимен19Баща му колко ви плаща, за да го защитавате този бездарник в форумите?

17

криста

преди 6 години

Нещо не се получава, някъде нещо липсва - явно е в чипа. Жив и здрав да е !

16

Анонимен

преди 6 години

Пак доказа ,че не става за велики дела!

15

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

Гледах мача на Гришо . Много грешки на нашия. Никаква идея как да се бори за победа.Безволева игра.Нашия няма характер на победител.Заслужено изгуби.