17

Анонимен

преди 6 години

До Погледнете себе си Какво значение има тук името на коментиращите?Ути,нали заради всички хора стана "популярен"?Нали затова е форумът,за да си каже мнението средностатистическият българин.Сред комунтиращите,понякога има хора,които накой "ги е виждал" много повече,отколкото Ути.Той трябва да си плати цената на популярността си,никоя публична личност не се е отървала от това.Да са му честити близначките!

16

Гошо

преди 6 години

Не е нормално ,нито естествено хора минали петдесетте да се възпроизвеждат и то по- изкуствен начин .За всяко нещо си има време , мине ли обаче трябва да се примирим и да приемем фактите . Нито децата ще са здрави , нито родителите живи достатъчно дълго ,за да изградят нормално семейство.

15

Анонимен

преди 6 години

Е, да са му живи и здрави близнаците!

14

Анонимен

преди 6 години

" С половинката му обаче не бързат да минават под венчило "...................Къде ще бързат ... той още 18 години няма

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя е много зле - и като имидж и като интелект и като всичко.

12

Анонимен

преди 6 години

Таткото Ути е на 47 години, а младата майка в кавички е на 53 години. Заченала е инвитро.

11

комлексар

преди 6 години

ами като толкова много плюете по Ути вас някой познавали ви щото него все някой го е виждал и чувал ...................

10

Погледнете себе си

преди 6 години

Коментарите който плюят Ути са от хора (анонимни) който не могат да му с опрат в нито едно отношение , камо ли да коментират професионалната му реализация . Анонимни хейтъри !Ути - да са ти живи и здрави щерките :)

9

Анонимен

преди 6 години

Стопроцентов бездарник. Ама в БГ такива са на почит.

8

anonimen

преди 6 години

abe xora kakavto i 6te eda e da se uvili4avat balgarite 4e edin drug etnos ni prevzema do 20 godini mai 6te sme malcinstavo

7

Аха

преди 6 години

Снощи беше в Пирогов.

6

Така е

преди 6 години

Браво! Да са му живи и здрави.Даги отгледат с обич.

5

Анонимен

преди 6 години

до 1 Ами ти потвърждаваш моите думи...без да го знам какъв е като готвач, се показа за пълен селянин в Брадъра когато Майк Тайсън влезе в къщата. Седнаха всички на масата тоя скръсти ръце и го гледаше високомерно и надменно...все едно всеки момент щеше да му скочи на бой. Пълен комплексар е тоя ***. Преди това в дните в Брадъра крещеше и нареждаше жените и никой не му правеше забележка. Дойде Тайсън и този си показа нассрания комплекс.

4

тнт

преди 6 години

Честито на Ути! Баща съм на близначки и знам колко е прекрасно да ги имаш. Време му е да научи някои бебешки рецепти.

3

Анонимен

преди 6 години

Да са му живи и здрави! Колкото до кулинарното му предаване - познавам поне десетина по-професионални домашни кулинари. Изненадва ме популярността на предаване, в което човек с толкова нечистоплътен вид и подход към храната, може да е кулинарна звезда. Но в страна, в която месопреработватели и главни готвачи чрез рекламата твърдят, че кренвирши се пекат на скара, и добавяне на майонеза и кисела краставичка или кашкавал към всичко за страхотно, нищо не ме учудва вече.

2

Шопо

преди 6 години

И двете ли са от него?

1

Анонимен

преди 6 години

Ей такъв слагач и нагаждач като тоя няма. Не е влизал в кухня през живота си, а водещ на кулинарно предаване, представете си. Та тоя не може да изпържи и две яйца.Той навремето беше във ВИТИЗ/НАТФИЗ, но го изгониха за слаб успех и се пробва при манджите.