53

леля ви Нешка

преди 6 години

ЛЪЖЛИВОТО селско *** ,,, само с ЧерноБели учебници е изучила синът си у Капиталистическия - САЩ ! Да живей КомунизЪма другари , УРА !

52

Хари

преди 6 години

Имам парите, но пак бих си купил черно-бял учебник. Изключение би направил учебникът по изобразително изкуство. Имам електронен четец и така или иначе всички снимки и картинки ми излизат черно-бели, ако нещо ме интересува, го проверявам в Интернет.

51

Анонимен

преди 6 години

Евтини учебници - обида! Ти мене уважааш ли ***?

50

Анонимен

преди 6 години

Трябва да ги кръстят "зелени учебници", не черно-бели. Трябва повече маркетинг и пиар от "Просвета". Всеки с цветен учебник щеше да бъде гледан като нагъл убиец на дървета. Следва Кампания "Със зелен учебник на училище - една кампания на Битиви, Ментел и сие". Така правят корпорациите.

49

Анонимен

преди 6 години

NINOVA IMA 100 PATI POVECHE AKAL OT POZHARNIKARCHETO NO TO NORMALNITE I UMNI HORA OTDAVNA IZBIAGAHA V CHUZHBINA V BG OSTANAHA SAMO BOKLUTSI ,MUTRI I TAPI GERBERESTI BLAGODARIA NA GOSPOD CHE MI POMOGNA I AZ SE MAHNA OT TOZI KLOZET NARECHEN DARZHAVA!

48

Анонимен

преди 6 години

Корнито е класи...Колко класи?1 работническо-селска...и 1 милионерска!Скрий се бе - каскет!

47

Анонимен

преди 6 години

Корнито е класи над Воце!

46

сминдух енд чесън

преди 6 години

По голяма обида е цената на учебниците.

45

Циник до Real

преди 6 години

Не - не съм краен!Друга е истината - цялата плеяда , от тези, които ни карат да ги наричаме политици...от 28 години насам са заети да ни крадат - нагло, посред бял ден, и постоянно...те са ВСИЧКИ ЗА ЗАТВОР , но са се окупали...и не допускат конкуренция.. ..хората ПАК гласуваха за "Патриоти"..."Възраждане"...и т.н. Само за да видят, че обещанията са - до кацата с меда! Не търси критична маса - даже и да я има - тя няма кого да избере! Левски, Ботев, Аденауер..ги няма у нас!!!!

44

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

43

:)))

преди 6 години

До 40Да, получи се както винаги - опита се да яхне вълната, но яхна метлата!

42

Анонимен

преди 6 години

МИ .... искаме или не вече си е точно така .... бедни и богати !Ако са безплатни ОК да са цветни ...ако трябва да се купуват, защо да се бърка в джоба на и без това обеднелите ?!?!?

41

Брей!

преди 6 години

А когато твоята партия диктуваше чии деца да бъдат приемани с предимство в най-добрите училища?А когато под крилото на БКП тройкаджии изместваха отличници при класирането в университета, защото са деца на АБПФК?А когато кадърният млад човек, на всяка крачка в професионалната си реализация биваше засенчван и изместван от други, които са "партийци"?А когато в най-различни ситуации можеше да се окажеш губещ, само защото против теб е казал 2-3 думи някой много по-елементарен, но член на БКП?

40

Анонимен

преди 6 години

горката - видя, че Мая трупа точки и популярности с неколкочасово закъснение и тя се опита да яхне вълната, но късноооо :)))

39

Анонимен

преди 6 години

за феновете на другарката ще има розови учебници :)

38

Анонимен

преди 6 години

Това наистина е безумие!!! Дано го отменят!

37

Анонимен

преди 6 години

До ЗА ГЕРБ СУДЖУКДаже щели да пускат черно-бяла телевизия за НЕ ГЕРБЕРИза кво ви е изобщо ТВ бе каскет?

36

Анонимен

преди 6 години

GLASUVAITE PAK ZA GERBERSKATA *** NO TO NA PROST NAROD TOVA MU SE POLAGA

35

ЧЕРНО-БЯЛ СУДЖУК

преди 6 години

ще има за бедните. Това е програмата на ГЕРБ за периода докато са на власт. Сигурно пак ще сме обидени, че хората не го разбират и ще има ОСТАВКА

34

НИНОВА

преди 6 години

крайно време е да му дадеш на ТИКВАТА да разбере. По мъжки. И да престане да се прави на мъж