19

Ejer

преди 6 години

Mvr ne spazva zakona za adresna registracia.

18

нереалист

преди 6 години

Като няма деца, да закриват паралелки или да ги сливат. Ама някои учители ще останат без работа :(Нали се търсеха 2000 учителя? Напротив! Май деца се търсят...

17

Гешо

преди 6 години

Всички обвиняват правителството и Борисов, ама никой не търси вина в себе си .Ами направете нещо - спрете деца си от училище, стачкувайте, затворете пътищата, да ама никой не смее,ако излязат 20 родителя другите 220 си гледат сийра и им се присмиват .Правителството не виновно че една община не си гледа работата - принудите ги да напуснат, но с 20 човека не става.Борисов не е арменски поп и всички там да се уплакват .

16

бай Петко

преди 6 години

Всички тук пишещи когато дойдат избори не ходете за гъби, а цялата тази гер.баджийска смрад я изритайте. Иначе само се упражнявате в словоредие ! Ако щат да ми изтриват мнението!

15

Анонимен

преди 6 години

Да закрепят паралелките и да си преместят децата след първия месец :)

14

те така

преди 6 години

До упс...Крепим се благодарение на шуробаджанащината. И благодарение на нея пък сме на това дередже. Омагьосан кръг...

13

Анонимен

преди 6 години

Какво се учудвате? Навсякъде в администрациите са назначени неграмотни висшисти от ГЕРБ. 2+ 2 не могат да съберат, но се цанят за шефове и директори.

12

упс...

преди 6 години

Абе тя цялата държава е "един голям пълен хаос", истинско чудо е, че все още се крепим някак си!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Винету ще оправи нещата.Но след като го изберем Борисов 4 и 5.

10

Българка

преди 6 години

До Анонимен 7И аз това казвам, ама нашенските Цезари са страхливи, като усетят, че хората се опъват на някоя простотия, и веднага дават "кръгом"! Я да видим "капацитета" от тази община де!

9

Анонимен

преди 6 години

В чий г.з са очите на ресорния министър?

8

Анонимен

преди 6 години

То така може и гробовете, за да се иаравнят гробищата по заровените!Черен хумор, но у нас сигурно и това ще стане.

7

Анонимен

преди 6 години

А напишете името на този "Цезар" или тази "Клеопатра"от общината, които с лека ръка разделят и владеят всичко и всички!!!

6

Анонимен

преди 6 години

"Образователен хаос! Записани първолаци се оказаха изключени ..."---Нищо чудно! Всичко в България е "copy-paste" на УПРАВЛЕНЧЕСКИЯ ХАОС на страната.Само като прочетеш подобна новина, веднага правиш асоциация с небръснатата банкянска тиква.

5

Анонимен

преди 6 години

АКО сте нормален новинарски сайт сега му е времето за едно добро журналистическо разследване!!!То както е тръгнало, след някоя друга година ще ни изнасят и от собствените ни къщи, защото в съседната "махала" нямало достатъчно избиратели!

4

Анонимен

преди 6 години

Това не е образование в БГ.Това е пародия.

3

Винету

преди 6 години

Веднага да ми се обадят да оправя нещата!

2

Българка

преди 6 години

Обяснението е много просто: в друго училище няма записани достатъчно деца, очевидно не е желано от родителите поради ниско качество на обучението или друга причина, или пък е отдалечено и не е удобно за децата. И вместо да се понапънат да го направят по-привлекателно по някакъв начин, най-лесния начин да караме като в казарма: някой се изживява като фелдфебел! Я да се поопълчат родителите и да търсят персонална отговорност! Аман вече от самозабравили се чиновници!

1

Циник

преди 6 години

Както и всичко останало...така и образованието у нас....е карикатурна пародия...със затихваща функция!Бягайте! Бързо...и овреме!