151

Анонимен

преди 6 години

Това което правят е напълно безполезно и глупаво. Няма да постигнат каквото и да е освен гняв към себе си. И аз съм веган, но не съдя другите какво ядът и носят. Даже на мене обръщат повече внимание с всевъзможни теории колко полезно било месото. Това от животни отгледани на село да но останалото не. Вече обаче съм си свикнал без месо и дори това от село не опитвам.

150

да

преди 6 години

смешникьт-вегетарианец се занимавал с бодибилдинг :-):-):-)тия така и не разбраха, че на никой не му пука за глупостите им :-)човекът не бил всеяден, а бил плодояденхахахахаха...признавам си сега тия ги мислех за клоуни, търсещи внимание...а те се оказват *** :-):-)много интересно защо бебето на тая психичноболната е веган,а тя като малка, та сигурно и до вчера преди да разбере, че с тия глупости се привлича внимание..е набивала яко кюфтета:-):-):-)бебе - вегетарианец..безумие !!!!

149

Веган

преди 6 години

До Анонименхахахахахахахахаххахахха

148

Тъпанар

преди 6 години

Пожелавам на всички вегани, в следващия си живот да се преродят в куче на вегани.

147

Пинко

преди 6 години

най-болната нация в света нарежда веганите, а точно това хранене и липсва най-много... жалка картинка сме и си заслужаваме положението

146

Jim

преди 6 години

И затова една от най-известните веганки в света прояде риба, нали? *** казвайте цялата работа и за това как се смазва имунната и хормоналната системи. Отделно всички знаем кои са най-здравите нации в света - мм, не са баш веганu!

145

Анонимен

преди 6 години

Тя и баба е веганка. Месо почти не яде, за яйца пари няма, кашкавала е от сухи кокосово "мляко", а пък за кожени дрехи и дума не може да става. Добре, пвмима картофи и домати, че не я знам, как ще живее.

144

Анонимен

преди 6 години

Не ми се вярва да е толкова "чист" този протест. Какви интереси се крият, да не ядът след протеста кюфтета, не от тиквички. Чак пък и в чужбина протести. Колко по-сериозни проблеми има, още има домове за изоставени деца, здравеопазване, образование трагично...нечовешки условия на труд, неплащане на заплати.

143

Киро шарнира

преди 6 години

Мен най- много ме убива безпаричието .....

142

Анонимен

преди 6 години

Всички вегани да напуснат цивилизацията и да отидат сред природата. Ще направим резервати с контролно-пропускателни пунктове, за да не ги смущават нормалните хора.

141

Анонимен

преди 6 години

Шимпанзетата ядат животни. Те по-добре знаят. Нека вярваме на шимпанзетата, нашите братя.

140

Ганьо

преди 6 години

протестират против кожодерите, а инвестирали в няколко лисичи кожи...все едно да касиш пожар с бензин...

139

Анонимен

преди 6 години

Усещането е прекраснодори на тебе ти е ясно,ако не слушаш, ще те фраснана теб говоря тревопасно.

138

Анонимен

преди 6 години

Веганите са нагли и обществено опасни фанатици. Мястото им и е в затвора. Да споменем ли колко кърмачета биват убивани на година от "родители"-вегани? За тези фанатици дори животът на собствените им деца е без значение. Нито имам такива за приятели, нито искам да имам, нито им дължа елементарно уважение.

137

Анонимен

преди 6 години

Защо ***? Някой да не им завира салама в устата насила. Да си пасат и да не занимават обществото с болните си теории. И тези са малка, но креслива група със съмнително поведение.

136

Анонимен

преди 6 години

Напразно се тревожат. Над 90% от българите така или иначе са вегани по принуда.

135

Един българин

преди 6 години

Пълни фантасмагории! Човекът (хомо сапиенс) спада към така наречените всеядни (omnivorous). Такива освен човека са пpaceта, мечки, катepици, шимпанзета... и много други.Не можеш да накараш едно всеядно насила да стане тревопасно.Може би едно от най-най-най-агресивните животни на планетата, да не кажа най-агресивното, това е хипопотамът, който също е тревопасен.Да не се изпречваш пред хипопотам, че ти е спукана работата!Агресия ли? Я моля улево!!!

134

Анонимен

преди 6 години

Веганизмът не е ли заболяване? Хранително разстройство, нещо като анорексия.

133

Анонимен

преди 6 години

"Петя Богданова, която е веган майка и бебето й също е веган,"Алармирайте властите незабавно да отнемат бебето от лудата му майка, преди да влезе в печалната статистика с недохранени или загинали деца заради мало умните им веган родители.

132

До: 140

преди 6 години

Ами! Не! Хич нищичко! Използват морков, банан... ако това имаш предвид?