27

Анонимен

преди 6 години

иначе трябва да я коли.

26

Анонимен

преди 6 години

Носенето на оръжие от цивилни нищо добро няма да донесе. Ако е забранено и се контролира черният пазар можеше да те се случи. Вижте в САЩ като го има масово какво става.

25

Ивчо

преди 6 години

абе стига сте свързвали реформите със съкращения, това не е решение.оставете тигава ефин полицай и чакайте да работи. Процедурите и осигуряването са сбъркани но тива уска акъл да се киригура и оптимизура.

24

Шоп

преди 6 години

Ох, бях се притеснил, че убийството е вследствие на престъпна чиновническа небрежност, а то било само дребно недоглеждане. Благодаря, спокоен съм вече!

23

Анонимен

преди 6 години

Не се казва гаф, а съучастничество в убийство.

22

До Сократис

преди 6 години

С малка корекция, НСС/ОСС отпадна, сега е само от прокуратурата. Някъде по преценка искат и копие от дипломата, въпреки че има такова в досието от началното придобиване! А техническият преглед е пунта мара. На повечето места носиш разрешителното за да видят данните. Гледат да си вземат парите. Ако поискат оръжието, на собственикът не му се мъкне и съответно търси друго място, та за това е така!

21

Анонимен

преди 6 години

Има не само престъпно действие, но и престъпно бездействие в закона.

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя дядка носи поло шърт Fred Perry.

19

Бай Иван

преди 6 години

Някои хора никога, ама никога няма да осъзнаят че с бездействието било пряко или косвено, застрашават живота на други. Няма значение дали са в МВР, социални, доктори или монтьори на автомобили. Някога тези хора ще осъзнаят ли че те са необходими на хората и държавата? Ще осъзнаят ли че са наети да работят, а не *** да попълнят някоя бройка?

18

Сократис

преди 6 години

Всеки собственик на бойно оръжие е длъжен, около месец преди изтичане на разрешителното, да подготви нужните документи-медицинско, удостоверение-справка и удостоверение-преглед от Център за психично здраве, сведения от НСС,Прокуратура,Свидетелство за съдимост, документ от техн. преглед на оръжието, платени(чрез банков превод)такси за носене и съхранение на оръжие и още някои подробности...Носенето на оръжие е преди всичко отговорност а по-отговорни от тези, били в системата на МО и МНР - НЯМА!

17

Анонимен

преди 6 години

Чиновника ще си вземе ли 20 -те заплатки сега?

16

само един пропуск?

преди 6 години

Че има пропуск от чиновника е ясно. Но май има и много други хора по веригата, които просто са повдигали рамене за купчината основателни жалби

15

Анонимен

преди 6 години

Въпреки поредицата обаждания на 112 и ограничителна заповед тя не успя да спаси живота си.ПО ПРАВИЛНОТО Е:Въпреки поредицата обаждания на 112 и ограничителна заповед БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА не успя да спаси живота на жената.Вервайте и плащайте данъци

14

Анонимен

преди 6 години

Бил проспал.....тогава да не се сърди че заплатата му е такава. За тази работа и толкова пари. Безделници.

13

Анонимен

преди 6 години

На кого да върне собственото си оръжие , което си е закупил със собствени средства. Защо държавата не изкупува това оръжие след като първо разреши закупуването на лично оръжие а после забрани претворяването на разрешителните. Така много хора няма да го върнат.

12

Анонимен

преди 6 години

Тука нещо смърди и то яко.....Смърди на оцапани милиционерски ***.100% жената е подавала сума ти жалби и в тях 100% е споменала, че убиецът притежава огнестрелно оръжие.Въпросът е по веригата кой какво е направил.

11

Tojo

преди 6 години

Само в България когато видиш патрулка чувстваш параноя а не спокойствие....оново отлична работа на службите....данъците се харчат както си трябва....

10

Анонимен

преди 6 години

С кухненски нож края щеше да е същия! Не е заради гаф, решил се е да я убие. Дали щеше да е с пистолет или нож - разлика няма

9

4 сигнала

преди 6 години

На никой не му стиска да представи статистика колко сигнали за смъртна заплаха остават без никакви действия от страна на полицията, защото били битови въпроси. И колко от тези нехайства имат като резултат смърт или травми до живот. Изпитвам отвращение при мисълта колко пари се дават за "предотвратяване на тормоза над жени и деца" и всички грижи изглеждат като гавра с тези жени - насърчава се бездействието, когато викат за помощ, а после се плаща на психолози и юристи да си търсят правата.

8

Bookland

преди 6 години

Пак ли прикривате некадърните и корумпирани съдии?Защото от тях зависи повече,отколкот от шапкарите.