19

Анонимен

преди 6 години

Пролетарий от всички страни,Дрогирайте се .

18

Анонимен

преди 6 години

Ами то в София не може вече да се кара нормално, ако не си дрогиран.

17

Анонимен

преди 6 години

До weДа, цели 4 лева.

16

Анонимен

преди 6 години

До Сси Альошовците не са малко :)

15

Сс

преди 6 години

Много Цонковци в тая държава .

14

we

преди 6 години

Добре ще когато установят наличие на наркотоци, да добавят към присъдата и сумата на консумативите за проверка!

13

Анонимен

преди 6 години

Над 90% от нарушенията в България са пряко следствие от факта, че КАТ в България не работи. Сега с тези дрегери ще е същото. Средно от 100 хиляди шофиращи след употреба на наркотици, КАТ ще санкционират един и после ще се хвалят колко много са направили.

12

Анонимен

преди 6 години

Вместо да прахосват пари, най-добре ще е КАТ да се закрие. От КАТ никаква полза няма, а вреди има много.

11

дада

преди 6 години

да вземат да си се тестват с тия дрегери помежду си, че те са най-големите джанки

10

Цонко

преди 6 години

До До 4 и 5късметлии сме да, и какво от това?!! Можеше да сме още по-късметлии и да живеем някъде дето управниците имаха поне капка мозък в главата си - в Германия или САЩ примерно!

9

Цонко

преди 6 години

До Анонимен 7гладни са бе човек, виж пари за дрешки нямат.Казвам ти 10 лева и си готов. Сумите скачат ако обискират колата и намерят нещо в теб. За едно напушване никой няма да се задълбава чак толкова. В Калифорния всички пушат и карат и броя на произшествията намалява непрекъснато. Чета тука някъв обяснява как ще се напуша и ще заспя за волана - няма как да стане, защото никога не карам когато съм напушен, но тъпите дрегери регистрират употреба много след като коза те е пуснал.Кому е нужно?

8

До 4 и 5

преди 6 години

Имате късмет,че не живеете в Малайзия.Там правителството се грижи за здравето на хората и на такива като вас направо им махат главите.Имаше един българин там,който беше яко загазил ,та трябваше по диполоматически път да му спасяват кожата,но не и затвора.

7

Анонимен

преди 6 години

До Цонко10 лева .... Цонко, с 10 лева се измъкваше, когато 10 лева, бяха колкото 50-100 сегашни. За накъдян ***, глобите и проблемите са далеч повече, отколко за каране без колан, така че не се надявай на скътана десетолевка, да те оправи. Най-много, да ти ленпанат и опит за подкуп на служебно лице.

6

Об окоб

преди 6 години

До Boko boТоест, на нормалните хора, които са се напушели, толкова, че едвам гледам и ще заспят над волана, или на тея, дето са ударели 1 грам кокайн, а сега им прескача сърцето и се мятка наляво надясно ...Евала и нормалност !

5

Цонко

преди 6 години

До фсбНе се притеснявай пич, провериха ме а бях пушил преди няма 12 часа и дрегера не отчете нищо. Мий хубаво зъбките и ползвай някоя алкохолна вода за уста. Много е важно да търкаш венците и езика, защото този тип дрегери не регистрира нивото на THC в кръвта, а това в слюнката, което се дъжли основно на налепите в устната кухина. Носенето на едни скатани 10 лева, също много помага - в България сме все пак!

4

Boko bo

преди 6 години

След лятната почивка трябва да напълнят пак касичката. Продажните полицейски катаджийски кучета. Дето за нищо не стават освен да правят мръсно на нормалните хора. Тия са за шлепа и в морето.....

3

фсб

преди 6 години

мамка му!

2

Анонимен

преди 6 години

Едва сега ли?Те си се дрогират от години,но кой го е грижа.А през лятото като тръгнат за морето,така са се заредили,че ако решат да ги проверяват,особено по-луксозните коли,трябва целия наличен персонал на МВР да изкарат на улицата,за да могат да ги хванат.

1

Цонко

преди 6 години

Хахахаха, докато катаджиите са вечно гладни, никакви дрегери няма да помогнат. Спират ме преди седмица в Пловив, и ми казват, че ще ме тестват с дрегер за наркотици във връзката с някаква акция.С усмивка ме гледаха в кървясалите очи (три деца, най-малкото на 6 месеца) и десет пъти ме питаха дали съм сигурен, че няма от какво да се притеснявам и дали да направят теста - "Щото после ще е късно". Разбирай ако бях друсан и им бях дал по 10 лева, всичко щеше да е ОК :)Провериха ме, намусиха се и чао!