146

Сс

преди 6 години

Хаха тоя 99 голям го вади тук,кой знае какъв п.ръдл.ьо е в действителност19

145

Пацi

преди 6 години

Аз съм русофил, русофил съм бе, чувате ли....

144

Анонимен

преди 6 години

Как "какво от това"БЕ *** РУШЛЯМСКИ,я си представете че някой в Албания развее турско знаме на което пише РОДОПЛАР например как ще се почуствате!!!!Деби..и с ***..ли.....ДО ПЕНА-МАРШ В СИБИР БЕ БЛАТЕН ЧЕР..Й!!!

143

Пенчо

преди 6 години

Да живее Русия! Да живее България! Да живее Руско-Българската Дружба! България заедно с Русия! Българите обичат България и Русия! Поклон пред достойните български опълченци и руски войни,които са дали живота си за нашето Освобождение!

142

Анонимен

преди 6 години

В Москва ако развееш жълто-синьо, знаме полицията те арестува, а уличната *** скача на бой. И тук русифилите трябва да бъдат третирани реципрочно.

141

Анонимен

преди 6 години

Свобода на Донецк

140

Анонимен

преди 6 години

ИНСТИТУТЪТ ЗА ДЯСНА ПОЛИТИКА МНОГО ПОМОГНА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ДА СЕ ОТТЕЧЕ В КАНАЛИЗАЦИЯТА.ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ И НА ГЕРБ.

139

Анонимен

преди 6 години

"Важно е кой издига знамето. Човечецът, който държи трикольора на Донецк, е от малцинството дразнещи русофили, на които за всичко им е виновен капитализмът и Америка. Също така той е от нерегистрирана неправителствена организация, отбеляза Харизанов................Доста е спорно, че русофилите са малцинство. Но вярно е, че е много дразнещо за козяк и козяците. А Харизанов как разбра, че "човечецът" е от нерегистрирана НПО?ХАРИЗАНОВ, ТВОЕТО РЕГИСТРИРАНО НПО С КАКВИ ПАРИ СЕ ИЗДЪРЖА, КОЙ ВИ ПЛ

138

Анонимен

преди 6 години

Г-н посланикът не знае ли, че в България има свобода на словото и на изразяването. Свободното мнение не е на почит в УкрайнаВсъщност г-пн посланикът ни даде идея. На следващо честване ще организираме поне сто такива знамена.

137

Анонимен

преди 6 години

ХАРИЗАНОВ ДА ОПОВЕСТИ КОЙ МУ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА.ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ ПОМПОЗНОТО СИ НАЗВАНИЕ ИНСТИТУТЪТ ЗА ДЯСНА ПОЛИТИКА СИ Е ЕДНА ОБИКНОВЕНА НПО С МНОАГО НЕЯСНА ИЗДРЪЖКА.ВПРОЧЕМ ТЯ Е ЯСНА, НО НЕ Е ОПОВЕСТЕНА.

136

Анонимен

преди 6 години

Да обичаш Русия е много абстрактно, не е ли по-добре да обичам Шарапова или Курнокова. Иначе изпадаме в много смешни ситуации. Така както обичаме една държава, ако я посетим някой ден всички илюзии мигом ще рухнат

135

Анонимен

преди 6 години

Не виждам нищо лошо да развея пиратското знаме на Червения площад

134

Fen

преди 6 години

Само промит соросоиден мозък може да отрече факта, че САЩ и НАТО целенасочено разбишкаха всичко от северна Африка до Афганистан, съсипаха живота и прогониха милиони от домовете им.

133

до Анонимен

преди 6 години

Неуки шороше, общата ни история с Русия не е от вчера. За разлика от теб българина добре знае това и затова обича Русия.

132

ЗНАМЕТО НА ДОНЕЦК

преди 6 години

разбира се ще се вее. Какво искат от КОЗЯК - да се вее СУДЖУК НА ПРОСТОРА

131

Ех, Бойко, Бойко

преди 6 години

твоите хора са прекалили със СУДЖУКА. Харизанов е преял до гушката, даже не може 2 думи смислени да каже. Такива балони се пукат сами

130

РАЙХ-ХАМБУРГЕР

преди 6 години

до РАЙХСБЮРГЕР. Майна, май си прекалил с горчицата. Тя е ГМО патент на МакИДоналд

129

ЖАЛКА КАРТИНКА

преди 6 години

са това гербажиите. Колкото повече такива поплювковци като ХАРИЗАНОВ изваждат на показ в стил Ц.Ц. когато от студио в студио му минаваше деня - толкова по смешни и жалки са за хората

128

Добруджански суджук

преди 6 години

...и пастърма. И калинки...

127

ВСЕКИ "ГЕНИЙ&qu

преди 6 години

ала Харазанов се пише ДИРЕКТОР на някой Институт. А бе БОЙКО, ТИ СИ или не си ДИРЕКТОР на БОСТАНА