6

Анонимен

преди 6 години

Защо кретеноидните представители на консуматорското общество трябва да бъдат насърчавани да пътуват толкова? За да досъсипем планетата ли? Един Джъмбо джет от Париж до Ню Йорк изгаря 35 тона кислород. Тоест толкова колкото потребява човек за целия си живот. На нормалните мислещи хора им дреме за Бангалор и за пазара в Абу Даби или Сингапур. Това дори вече не е модерно.

5

ля ля

преди 6 години

аз се радвам че ние сме мноого далеч от бъдещето в милата ни държавица :)

4

Анонимен

преди 6 години

Летищата на бъдещето ще са като бункери - за защита от акбарците. А пътниците ще пътуват само в тежко снаряжение - тип рицарска броня. Всеки ще е длъжен да носи минимум парашут, делтапланер и ракетна раница, в случай че акбарец все пак успее са се гръмне във въздуха.

3

Забележете

преди 6 години

Австралия планира да инвестираб15 млн, докато Ню Йорк 8 млрд, или около 500- пъти повече?!? Ако разбита се вярваме ба правилно поднесена ни информация

2

Анонимен

преди 6 години

Тези, който могат да си позволят първа класа и сега са така. Взимат ги с кола от тях, товарят им багажа, пускат ги, понякога с по 1 час, преди другите. Имат си зали за чакане, с обслужване и хубава храна. Багажа си, не го мислят, от входната си врата, до момента, в който се настанят в поредния хотел.

1

Анонимен

преди 6 години

Според НСИ 56% от българите не могат да си позволят почивка в страната, а те ми говорят за самолетни полети.Смешници.