12

До Анисия Иванова

преди 6 години

Добър ден,Бих искал да отбележа че в училището няма заместник директор на име Шегелов: smg.bg/administration.phpНе е трудно човек да си провери поне една малка част от фактите преди да пише. А това че БСП има някакво становище не е изненада все пак Стоянов е бил предложен за европейски гражданин на годината от 15/15 .... cross.bg/stoyanov-antoni-gimnaziyata-1545474.html#.Wa0qThdRXCIАко ще се отразява мнението на партии не е ли редно да се питат всички ????

11

Дъ Мадафакин Ви

преди 6 години

https://youtube/watch?v=vpmar3r8jEk&fref=gc&dti=52560553858ето го директорът на смг против комуто всички така бясно скачат. преценете сами за себе си :)дечицата от протестите в негова подкрепа реално не са ученици от смг, ами деца от тази "църква". дано това да е единственият начин, по който ги употребяват...

10

Q

преди 6 години

Тая Петя Тодорова е голям караконджул бе!. Вероятно с другите две застаряващи парясници Караджова и още една грозотия на която не запомних името, са имали мераци по отношение на директора, но той ги е разкарал.

9

Бай

преди 6 години

Много мазен тоя....

8

Няма оправия..

преди 6 години

С герберските запъртъци. Прости,нагли,нахални и жадни за власт. На..паст...

7

Анонимен

преди 6 години

Само некадърните директори уволняват, за да се самодоказват. Добрите - управляват!

6

Анонимен

преди 6 години

Ако един директор не може да уволнява той е просто *** .Кой трябва да уволнява-катаджиите ли?

5

Бат Минко

преди 6 години

На тая даскалица с конската физиономия не е и чиста работата...Чини ми се че се е устремила да става директор.Грозна отвратиттелна бабичка

4

Анонимен

преди 6 години

Антони Стоянов като не подава оставка ,министъра на образованието да го освободи и да направи конкурс за нов директор.Да не би поста директор да е недосегаем и доживотен?

3

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни занимавате с тая герберастка под-лога. Пък чак и пресконференция му организирали. Кой плаща ?#КОЙ

2

Десислава

преди 6 години

Извадете състезанията на свтло! Безсрамници! Нарочно криете резултатите на децата,за да може да нагласяте тези,които не могат да се справят!

1

Уууу

преди 6 години

Тоя герберски кърлеж,още ли е директор? От тия,отърване нЕма.