15

Анонимен

преди 6 години

....децата, които са от семейства, чиито родители са с ниско образование, чиито майчин език не е българският....След като майчиният им език не е българския защо ги мъчите?Да отиват там където се говори майчиния им език и на него да се образоват.Никакви помощи-пари хвърлени на вятъра. Вместо да се увеличат пенсийте на хората които са работили и осигурявали а живеят с мизерните 200 лв ще се хвърлят пари за тези от които нищо не става.

14

Анонимен

преди 6 години

Народа е казал: На сила, не можеш да дадеш!

13

Анонимен

преди 6 години

"Той обясни, че ще има пряка работа с родителите, някъде ще се използват и медиатори."Той беше дълги години главен секретар и през него минаваха всички заповеди за разпределяне на милиони по всякакви "мой час" и т.н. Как се носи отговорност? С назначааване на по-всиок пост? С това, че друг ще ти върши работата, защото не знаеш какво не е наред в училището - свярата за която отговаряш? Защо е отблъскваща?Кой бяга от доброто? Кой родител би спрял детето насила да не иде на училище?

12

Анонимен

преди 6 години

Трябва да имаме програма, която ги задължава да работят, за храна, без заплата. Един вид, второстепенни граждани. Те така и така, освен престъпници, друго няма да станат.

11

Анонимен

преди 6 години

Като не ходят на училище , да се спрат всички видове помощи , детски , майчинство и каквото още там получава родата ,до девето коляно!!!!Ако не искат да учат да *** от глад и това е!!!

10

ined

преди 6 години

Определени "хора" ще усвоят 350 милиона за да обгрижват шведите да не правят скандинавски работи

9

Анонимен

преди 6 години

А едно време в училище се смеехме на тези дето имат тройки!

8

Анонимен

преди 6 години

200 000 трябва да са в училище, но не го посещават.Знае ли се поне колко от тях вече живеят на семейни начала и са създали свои деца?

7

Анонимен

преди 6 години

До тъпчоПодкрепям предложението ти!Парите за въпросните допълнителни помощи да ги използват за поне минимално увеличаване на пенсиите на 200 000 пенсионери с пълен трудов стаж!

6

На мама идиотчето

преди 6 години

И аз искам безплатен транспорт от вкъщи до училище!И аз искам безплатна храна!И аз искам всички учебни помагала и други принадлежности да ми се дават без пари!Нали всичко това държавата го осигурява с паричките от данъците на татко и мама?

5

Анонимен

преди 6 години

Става дума за ***. Ама много са, бе - 14%!Как ще ви върнат принудително, нали за това трябва да се влезе ***'алата?Кой ще те пусне там? Смешни министерски небивалици! :)

4

тъпчо

преди 6 години

Отново грешен подход. Не е нужно допълнителни помощи, а спиране на всякакви помощи за родители, които не пускат децата си да учат.

3

Моляя?

преди 6 години

Допълнителни помощи,ли? Нали обучението у нас е задължително,или това се отнася само за нашите деца? Имаме много затруднени български семейства,но дечицата им учат. Някой отпуска ли им помощи,че даже и допълнителни. Това е безобразие.

2

Член

преди 6 години

Защо ги мъчите древните? Направо им давайте 8 клас... А, за малолетните майки и татковци и акт 16 на колибата

1

Неа

преди 6 години

"Може бе ще обвържем допълнителни помощи с посещаемостта в училище, каза той." Без коментар