14

Политиците

преди 6 години

Политиците са виновни, какво е това - пиратки. Простотия пълна. Браво на Мартин. Този манталитет да фърляш пиратки трябва да се забрани със Закон.Но как ще засегнат интересите на бизнеса?Разберете го, за повечето криминални инциденти е виновен законотворецът-НС, депутати. Къде се намират незаконно оръжие, пиратки, а? Значи има черен пазар! С официалната благословия на държавата.Къв принос имат пиратките за обществото, а?Освен селски манталитет, липса на възпитание и ранявания?

13

Анонимен

преди 6 години

в 2 сутринта каквото е търсил, това е намерил.

12

Анонимен

преди 6 години

Едно време борците с какви велики дела се занимаваха. Песни пееха за тях чалгарите. Златни хитове оставиха.

11

Анонимен

преди 6 години

Със звездичките значи "много умен академик"

10

Анонимен

преди 6 години

Който в 2ч.сутрин гърми пиратки под спалните на хората заслужава среща с ММ-еец.Мисля,че вече няма да гърми.Ако вашето дете е болно и тъкмо е заспало и някой *** реши да си прави густо с пиратки,вие как ще реагирате?

9

Анонимен

преди 6 години

ИД боец.

8

Анонимен

преди 6 години

Не познавам някой да са го настанили в болницата във Вт и да не се е появила опастност за живота му. Както казваше една позната "какъв късмет съм имала че като взех да раждам , нямаше време да ме закарат до болницата.

7

Е

преди 6 години

Тия мама боеците са мн яки. Особено ако са от Малко Търнова, добре, че не е от Велико.

6

Астрофизик

преди 6 години

Каква изненада!За момент си помислих, че стрелецът може да бъде някой шахматист, астроном, учител или лекар!Ама на...пак не познах!

5

Анонимен

преди 6 години

никакви пистолети не са нужни, един тейзър да го боцнеш и да го пържиш малко някой оптимист ще има едно на ум занапред в живота - гаранция

4

Анонимен

преди 6 години

Те сега всички са ММА :)) Първо бяха каратисти, после боксьори , после улични бойци ....Сега са ММА . Общото , че всички са тапунгери с кореми пълни с ориз и евтино пиле .

3

Анонимен

преди 6 години

да беше слязъл да му отвърти някой друг шамар на малкия лигльо, нали уж е "мма боец". Преди няколко дена ми се наложи да укротявам един друг малък лигльо пред вкъщи който едва не ме сгази че и палка извади и замахна. Като му показах валтера се *** и ми вика че щял да вика полиция... е нещо бъзо размисли дали и кой да вика...

2

Анонимен

преди 6 години

Уахахахахааааа. Значи единия гърмял пиратки в 2.00 ч., другия гърмял с газов :)Интересно как го е ранил с газта от хаосен патрон? Сигурно е отчупил мазилка от терасата :)Каубои отвсякъде

1

G

преди 6 години

Кото се Н @@ К @ тт и всички не помнят. Ако се стигне до съд пък стават инвалиди с множество заболявания.Л @ .... Н @.На един ръпон му вика да не се заяжда щото после документално ще е инвалид.