46

Golemiq

преди 6 години

Могат да се прекръстят на ЧИЙЗБЪРГЕРИ

45

Анонимен

преди 6 години

Русия не се страхува от победенинационалисти. След Наполеон иХитлер нито французи нито немциимат желание да завладяват Русия.Бавно и американците почват да осъзнават, че нищо не могат да постигнат със сила.

44

По професия Биолог

преди 6 години

Вземи неонацист удри вьрху терорист! Демек и двата вида екземпляра са близнаци и се водят чудати хищни човеци!

43

СС

преди 6 години

Да бе, 12 хиляди истински германци са огромна опасност за страната, а 1 милион "бежанци" не са?! Ай стига глупости!

42

хайл!

преди 6 години

До МеркелТези ще възродят Велика Германия! Успех!!!

41

Толераст

преди 6 години

Веднага давам под съд изказването "Някой политици настояха за затягането на гайките!"Аз съм Европеец и толерантен човек и не възприемам подобна подигравка с ориентацията ми !

40

Меркел

преди 6 години

Тия са заплаха за Германия ! ИД са ни приятели ! Арабите трябва да населят Германия и цяла Европа ! п.с. Ангела Абду Саллах Меркел

39

хммм

преди 6 години

оф боже, това само доказва колко прoсти са сегашните шваби, спрях да чета до "..и искат да възстановят териториално Германия с цели части от Полша" Те горките все още не могат да раберат какво им се случва, че губят цялата си държава в момента. Всъщност Полша е единствената държава около тях която би ги подкрепила в евентуална конфронтация с мигрантите, от много мозък ще изгубят и това което им е останало. Държавата не представлява куп пръст с територия, тя е народа който я представлява. Урок който Хитлеp не успя да ги научи.

38

Анонимен

преди 6 години

Значи, т.н. "неонацисти", които не са убили никого, будят притеснения, а горките мигрантченца, които избомбиха, изпогазиха и изклаха цяла Европа, не?Ашколсун, машалла, Меркел ефенди. Нарочно ефенди, това не е жена.

37

Анонимен

преди 6 години

Най-големият страх на Русия и САЩ(еврейските марионетки) винаги е бил национализмът в Германия. За тях той е по-страшен от бежанците-терористи. Затова и един националист да има там, те ще вдигнат вой до небесата. Преди десетилетия Германия е била военна свръхсила, но постепенно нейната енергия е пренасочена към две сфери - икономика и футбол. Онова 7-1 над Бразилия преди години беше сигнал, че германската машина е още жива. Просто дреме.

36

Анонимен

преди 6 години

Почитателите на козички извършват атентати и лека полека превръщат Европа в бунище, но медийте са се загрижили за вечната псевдо-опасност от крайно-десни.

35

Анонимен

преди 6 години

До Тото Няма да я избере . Ще бъде отново назначена . Както ни наначиха отново ,служебно от Козяк - Червеногербера с Партииният билет ..

34

Анонимен

преди 6 години

""" при "някои райхсбюргери нещата опират до психичен проблем" """ Съвсем очевидно е, че и при канцлерката "нещата опират до психичен проблем" а какво остава за обикновените граждани.

33

Тото

преди 6 години

И т-ъпото немско племе пак ще избере меркел на изборите . Мазохисти.

32

Анонимен

преди 6 години

Искали били да присъединят част от Полша!Ами след като Меркел докара в Германия част от Пакистан, Сомалия и Афганистан, за да живеят на соц.помощи, близко до ума е, че германците инстинктивно ще потърсят други попълнения - християни от бялата раса, които са възпитани да работят, за да се издържат!

31

анон

преди 6 години

До Тото изнасилват всякакви и не се чувстват виновни даже, а в правото си. то затова дойдоха и алтернативите. проста аритметика - за първи клас. е, не само дойтерите, честните - също

30

КандидатРайхсбюргер

преди 6 години

Проявите на райхсбюргерите не са ли ответна реакция на деянията на Меркел и по-точно - ответна реакция на онова, което вършат в Германия поканените от нея "бежанци", цоцащи социалния бюджет, откъснат от залъка на същите тези райхсбюргери?

29

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАСИЛЕВ. ТОЧНО ТАКА Е!(Иначе, вие на село едва ли можете въобще да мислите. Да нахраниш кравата, да я издоиш, да прекопаеш градината и пр селско стопанска работа не ви оставя въобще време за мислене)

28

До Василев

преди 6 години

Ето. Аз ти казах, че си плосък.Ние на село не мислим, като теб.

27

Един българин

преди 6 години

Ами... не са ли нещо като нашите русофили?Лика-прилика са май!!!