97

Анонимен

преди 6 години

А дали ще станат християни, като се интегрират?

96

Анонимен

преди 6 години

Ау, дайте ми една кърпичка да си изтрия сълзите, плаче ми се като чета такива глупости !

95

Голяма си работа

преди 6 години

До Истинският Ханс женен бил за германка, и с това си се реализирал :)Докъде мое да се простре глупостта човешка се чудяА сега нека ти кажа - в България не са малко хората, които печелят колкото обикновен германец, че и повече - и познай - живеят по-добре ... така че нека не превъзнасяме велика Германия, прекрасно място, но със своите недостатъци.

94

Dinosaurus

преди 6 години

До BurzumНа теб разцепиха ли ти .... в някоя наргиле-пушалня, ..... над.човеко?

93

7

преди 6 години

Разплаках се!ХОРА,ПРОМИВАТ НИ МОЗЪЦИТЕ ОТВСЯКЪДЕ!ВИЖТЕ НОВИЯ КАТАЛОГ НА ЛИДЪЛ-НЯМА КРЪСТОВЕ НА ЦЪРКВИТИ,В ТОЗИ НА ИКЕА АРАБИТЕ ,*** И АЗИАТЦИТЕ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ШВЕДИТЕ! ГОРКО НИ!!!!!!

92

Анонимен

преди 6 години

тая статия ме кара да се отвратя от това, което ни чака. Исляма пъпли кат *** в християнска Европа.

91

Анонимен

преди 6 години

тая статия ме кара да се отвратя от това, което ни чака. Исляма пъпли кат *** в християнска Европа.

90

До "истинският

преди 6 години

Според теб ние сме "долни българчета" (ти явно не си българче), "тотални аутсайдери, лузъри, ***", които трябва да "пукнат от яд", щото си в Германия и имаш петгодишен "Мерцедес"?!Леко, ше се задавиш от злобната пяна, дето си пуснал, истински ***!

89

Анонимен

преди 6 години

Разберете едно нещо - ТОВА НЕ СА "МИГРАНТИ",А ОРЪЖИЕТО НА ГЛОБАЛИСТИТЕ(БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД"),СРЕЩУ ГОИТЕ(ВСИЧКИ НЕЕВРЕИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО,САМОТО ОРЪЖИЕ)!!!Ето защо това оръжие е добре подготвено във всяко едно отношение за придвижване до държави(за които не знаят къде се намират) и КЪДЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГИ ПОСРЕЩНАТ С МЕД И МАСЛО,ЗА ДА ЛЕЖАТ,ЯДАТ И СЕ РАЗМНОЖАВАТ,КАТО ПЛЕВЕЛ,ПРЕДНАЗНАЧЕН ДА ЗАДУШИ ИЗХРАНВАЩОТО ГО КУЛТУРНО РАСТЕНИЕ!А след това плевелът ще загине,защото няма кой да го храни!

88

Анонимен

преди 6 години

До#80: Лъжеш се и лъжата ти е добре планирана!Меркел не е от полски произход,а от евреиски,обстоятелство,ковто би трябвало да ти говори достатъчно добре,ЧЕ ТЯ НЕ ГРЕШИ,А ПРОСТО ИЗПЪЛНЯВА ДОБРЕ ПЛАНИРАНИТЕ УКАЗАНИЯ НА СВОИТЕ ГОСПОДАРИ!!!Това е грешката на мнозинството коментиращи,мислейки си ,че тя "греши"!Няма никаква грешка,а добре изпълняван план и е добре евростадото да проумее това!Меркел не предава нито Германия,нито "Европа",просто,защото тя принадежи на "божия народ" !Разберете го!

87

26г

преди 6 години

... вижда се, че навсякъде по Света има развити райони и ...гета. Та и така ще в Германия, Франция.. та дори и в България. Лошото е друго - че нашите медии ни заливат и занимават съзнанията ни с отрицателни мисли. Така ли не се случи нищо положително в България от 90-та насам?! Решението е ясно за мен, не се четат новинарски сайтове като този и не се гледа телевизия.

86

26 г

преди 6 години

Седнали сме да се вайкаме за Западна Европа. Аз съм обеден, че всичко е добре премислено! Свежа работна ръка. Така направиха първо с Източна Европа. Дори и тези на соц. помощи са ги предвидили. И атентатите и исляма. Не може да ме обеди никой, че група ниско образовани хора и то предимно младежи, ще организират атентати в страни с добре развита организация във всички сфери без знанието и допускането от "властите". Всичко е добре премислено и организирано.

85

БХК

преди 6 години

За да се избегне стреса сред бежанците и предвид по-лесната им интеграция е нужно немците да учат арабски като задължителен език в училище, за да могат да помагат на изстрадалите си арабски братя, като не ги карат да учат немски.

84

наблюдател

преди 6 години

Като не им харесва Германия, защо не бягат в Катар, Бахрейн, Кувейт, ОАЕ, все богати държави, където няма война и са си свои.

83

от Ботуша

преди 6 години

До @абсолютно прав си, само в едно грешиш. Има дни, когато от морето долу влизат по 4000-5000 тарам*буки.

82

Анонимен

преди 6 години

От всички пристигнали от 2013 до сега явно тези са най интегрираните. Евентуално щели скоро да започнат работа. Браво дойчовци , интеграцията работи. Има още един милиард , чакащ да се пресели в Германия за интеграция. Само за справка, немското племе вандали се е преселило в северна африка , явно всички африканци са немци и това е бъдещето на дойчовците. Еврейското отмъщение в действие. Фараоните вдигнаха ръка срещу евреите , къде са сега те ? Къде ще са и дойчовците след 1000 г ?Само в учебнице

81

До ханс от габрово

преди 6 години

Аз живея в Бг , карам мерцедес 2011 , но го извадих от магазина , освен мен и жена ми друг не го е карал , умирай от яд . Само защото събирам пари за къща , поне 300 кв на морето , не съм си взел мерцедес 2017 , умирай от яд нещастнико. България е била държава и ще бъде , генът ни е здрав, *** има навсякъде , умирай от яд.

80

@

преди 6 години

Знаем ги тези интегрирани, всяка година ги гледам 4то, 5то поколение интегрирани турци да прекосяват България за Байряма. Същите като тези на снимката, увити с чаршафи и шалвари интегрирани германци.Меркел е престъпник, тя и подобните и убиха християнска Европа.Всеки ден през Гърция и Италия влизат средно 1000 тарамб*ки като тези. Минах през Италия наскоро. Грозна история, пълно с араби и ***, имаш чувството че си в Мароко или Занзибар, не Европа.Никой от тези индивиди не работи. Никой.

79

Анонимен

преди 6 години

Не знаели къде е Германия но спонсорите им от Саудитска Арабия за нашествие в Европа им казали че там ще живеят безплатно на гърба на европейския данъкоплатец и те хукнали.Меркел няма да е вечна,политиката се мени.Мястото на такива като тези не е в европейските държави.Чака ги път обратно-пеша.

78

Бат Минко

преди 6 години

До Истинският ХансИ кат се събудиш шефа сърдито те закарва на гарата да просиш.Айде смени дилъра