4

Сириец

преди 6 години

От както почна войната работа нямаме, навсякъде бомби и война, джихадисти владеят селата наоколо и се колят по между си, жените и децата са продавани в робство или женени насила за бойци някоя групировка. Автомобила, имота, работата, родителите, земята и квартала ми вече ги няма. Училищата станаха щабове, а болниците лекуват само "бойци за Аллах".ОБАЧЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН, ЧЕ ЗЛИЯ КРЪВОЛОГ АСАД ПРИ КОЙТО ИМАХМЕ ИКОНОМИКА ПО-ВИСОКА ОТ НА РЕД ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, ВЕЧЕ НЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ!

3

Боби

преди 6 години

Проблемът с отглеждане на Яденето са Милионите Мини и не взривили се боеприпаси навсякъде в Сирия. За да изчистят полята на Сирийците ще им трябват години.

2

Анонимен

преди 6 години

Шестгодишната война обаче е към края си. Тигрите на Асад при подкрепата на ВКС РФ са на път да затворят поредния котел с хиляди джихадисти, оръжие и техника и след около 20 дни да влязат в Дейр ез-Зор. Самолети на коалицията най-малко от 3 месеца не летят на запад от Ефрат, тъй като РФ затвори за тях небето на Сирия.Знаете ли, че според италиански вестник Путин постави на Пиндостан поредния шах и мат. Махайте се от Афганистан-вие се провалихте! След победата в Сирия аз ще оправя нещата и там.

1

Анонимен

преди 6 години

И на кого да благодарим за кризата в Сирия?Защо САЩ и в частност ЦРУ финансираха джихадистите, за да разрушат тази страна?