9

Анонимен

преди 6 години

До редникглупaко, припомни ми какво се случи през 1885та ? кой ни нападна и по чия заповед !!! така че изчезни в сърбия и не се връщай

8

Петър

преди 6 години

Осъден за геноцид и избиване на хиляди цивилни, говори за..."миролюбие". Хахаха, лицемерието на тези сърби е безкрайно, но по учудващото е че дори попадат в новините. Този човек, срам за човешкия род, безславно да си гние в затвора и проститежур налисти да си кълчат мисловната дейност с по смислени неща от писания за един сръбски мерзавец.

7

редник

преди 6 години

до Питагор 5 На раменете си телевизор ли носиш ? Или просто работата ти го изисква ?

6

редник

преди 6 години

Сърбите са ни братя , руснаците братовчеди ! Който говори против тях , говори против нас и налива вода в мелницата на англосаксонците !

5

Питагор

преди 6 години

Този човек не е ли престъпник? Извършил престъпления срещу човечеството, геноцид?От него трябва да се учим на отношения между хората и народите? Светът върви накриво, а журналята цвилят в екстаз, че някакъв *** казал нещо на някого...

4

Анонимен

преди 6 години

Младич вече стана на Старич, Вучич скоро ще стане на Овчиц, а србете вече втори век се чешат погазо, щото там ги сърби неудържимо.

3

пенко

преди 6 години

Защо и от кого -един народ трябва да бъде спасяван в 2017 обиколка около Слънцето -след "Христо" ??? Мръсната -подла -експлоататорска *** на еврейския капитализъм- в момента / концентрирана в САЩ -чрез долара/ ще бъде СМАЗАНА ! Като генетически код милиардерите и ,така наречените богаташи, са под един процент от хората произвеждащи благата / "Принадената стойност" /?!Засега децета на "бедните" ги охраняват ,защитават по -"ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ"!!! НО ЧЕЛОВЕЧЕСТВОТО ПОУМНЯВА!!! МЛАДИТЕ ИСКАТ ДРУГО!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Тия сороси не спряха да пишат глупости.

1

Анонимен

преди 6 години

Забелязвате ли как всеки, който е с Русия очаква, някой да го спасява?