222

пояснение

преди 6 години

До BgАко не знаеш кюрдите се борят за независимост както в Ирак, така и в Турция. Така че си направи сметката колко имаш представа, за да коментариш неясни за теб геополитически събития. Срещу ИД една от местните силни съпротиви е точно от кюрдите. Чети и мисли, а не само да пишеш глупости.

221

Деян

преди 6 години

До NedelchoИ в България има закони, тук защо не ги спазваш? България и Германия, драги ми Неделчо се различават само по това, че ти и другите емигранти спазвате законите там, а в България - не. Опитвал ли си в германия да се изрепчиш на полицай или да му дадеш двадесет евро за да не ти пише акт? Убеден съм, че не си. По-католици от папата сте. какво няма в Германия: престъпност, наркотици, убийства??? Не казвай, че си там за да пращаш пари на роднините си тук. Ще ти се изсмея!

220

Анонимен

преди 6 години

Тази да не е очаквала, като пресече незаконно границата да я посрещнат с топли кифлички и чай?

219

Анонимен

преди 6 години

Първо, след като човек тръгне на икономически туризъм носи определени рискове, в т.ч. опасностите от нарушаването на законите на държавите, през които преминава. Второ, с 90хил долара всеки може да си осигури благополучие в държави като Сирия, Ирак, Афганистан, БГ.

218

Bg

преди 6 години

Е сега ще има поне един камион по малко който да се врязва в тълпата из европа

217

Bg

преди 6 години

"Съпругът на Трифа Наджад и брат ѝ Ребуар работели като журналисти за иракския вестник Хаулати и станали обект на правителствени репресии, разказва тя"Много е интересно защо ли са станали обект на правителствени репресии тия.Ми то е явно, защото са били срещу правителството,били са с ония които режат глави и които искат да си правят някакъв си ислямски халифат,някаква си държава-ислямска или каквато и там да е.Май някой ни е спасил от готови атентатори-самоубиици-фанатици.

216

extremist

преди 6 години

АЗ НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМИ ТУКА - ДРАГА ГОСПОЖО СЕДИЙК , ДА СИ БЕШЕ БИЛА ШУТА В САУДИТСКА АРАБИЯ, ИРАН, КУВЕЙТ, КАТАР, НИГЕРИЯ ИЛИ ИЗОБЩО ТАМ КЪДЕТО ИСЛЯМА Е НА ПОЧИТ ! ЯСНО ЛИ Е

215

Кина

преди 6 години

Така си беше по времето на тоталитарния режим - единственото, за което съжалявам ... Границите се пазеха твърдо, застрелваха всеки, който заобиколи официалния граничен пункт, понякога дори наши агенти хахаха

214

Анонимен

преди 6 години

До О, времена , о нравиБая .. далечни времена.

213

Nedelcho

преди 6 години

Аз живея в Германия от 4 години.Искам само дави кажа че нищо не ми липсва незнам каква е Меркел тоз и оноз но ла то ви чета тъпите коментари лошо ми става.Германия си е съвсем добре.И най важното е че има ЗАКОН и всички го спазват ЗА РАЗЛИКА ОТ МАИКА БЪЛГАРИЯ.Аиде погледнете България тогавава говорете.

212

Тъпак

преди 6 години

Защо са търсили каналджии. С документи не могат ли да преминат. Значи нарушават границата и после ние виновни.

211

Нерепрасиран

преди 6 години

Дано и на мен не ми се наложи скоро да преминавам няква граница незаконно, че ми трябват 180 месеца да направя 90хил.$.

210

Толерастия

преди 6 години

Марш обратно в пещерите, бе долни, миризливи, козелюбни алах-малахчета!!!! А Гейче-вече да напише с големи букви, та всички да разберат веднъж завинаги: БЪЛГАРИЯ ПОСТРОИ ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!! И всички, които толерират ислямската чума да заповядат тук, ние ще им отворим вратата да си ходят при козелюбците.

209

Ira

преди 6 години

До АнонименNichto ne znam za Bulgaria, daje v tvoeto rodno miasto ne sam bila, no ti si nai-glupavia tuk. Ili nai- lika prilika.

208

Иван

преди 6 години

Бъдещи терористи и навлеци. Стойте си в калния свят, не ви искаме и едва ли някога ще ви искаме. Баба ви Меркел си позволи да ви покани, но ние не сме. Нулева толерантност за такива. Да ходят в Щатите, Канада, Турция, а не при нас.

207

Анонимен

преди 6 години

Може ти да не ги желаеш тези ориенталски сперматозоиди, но бездетната немска яйцеклетка си ги иска.

206

Анонимен

преди 6 години

Днес разлистих списание IKEA.Бях впечатлена от мизерните тип "бежански" мебели за кухня, хол и спалня в една стая с креват на 3 етажа.Извинете ме, но цивилизацията загива.Щеше да е много по-добре чиислеността на човечвството да спадне на 4 млрд. образовани, отколкото да сме 8 млрд. варвари и съвсем не изключвам богаташите от тази група, защото алчността е белег за примитивност.

205

ориенталко нахалство

преди 6 години

Трифа Кадър Седийк и всички като нея защо търси убежище в ЕВРОПА?.Да беше потърсила в която и да е ислямска държава от арабския полуостров.Не ви желаем тук не разбрахте ли НАХАЛНИЦИ.Да са останали в Турция където се изповяда същата религия и манталитета им е същия.Щом сте влезли нелегално в България сте престъпници нарушили граница на сувененна държава.Нищо добро не може да очаквате.България е за българите,ислямските навлеци вън.Нищо не ви дължим.

204

анонимен

преди 6 години

Те имат само права, а ние сме длъжни да ги търпим и да гледаме как се влачат из Европа!

203

анонимен

преди 6 години

Защо ли, не и вярвам?!