41

Анонимен

преди 6 години

ДОЖИВЯХМЕ. ДОСЕГА БЪЛГАРИ БЯГАХА В ГЕРМАНИЯ, СЕГА ГЕРМАНЦИ БЯГАТ В БЪЛГАРИЯ ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА НАИСТИНА Е СМЕНИЛ ПОСОКАТА СИ.

40

Анонимен

преди 6 години

До Теа българските пенсионери къде да отидат???как къде, в Русия бе - нали там е раят на Земята?

39

Те

преди 6 години

германските пенсионери идвали в България,а българските пенсионери къде да отидат???Сигурно на Луната,че да видят има ли друг живот или цивилизация там?!?!?!

38

Анонимен

преди 6 години

А къде да се дянат Българските пенсионери, питам се...

37

Анонимен

преди 6 години

В един красив край на България кварталния полицай ми е приятел.Та той ми разправя,че в последните години там доста чужденци накупили селски къщи.Само че сега всичките ги продавали.Защо?Защото зимата като си заминат,напролет къщите ги намират опоскани от крадци.Жалби,оплаквания,разследвания 2-3 години,и сега вече всички продават.Ето това е сбита картинка на България при управлението на Баце.Апропо-една англичанка в едно село даже я изнасили и уби някакъв ром.Е вярно,после май го самоубиха вареста

36

Анонимен

преди 6 години

щом бягат с 1000 евро пенсия, тези които не бягат сигурно взеимат 2000 и нагоре пенсия... жестоко

35

VAL

преди 6 години

Не знам колко са зле немските пенсионери,но скоро летях Франкфурт-Хонг Конг,самолетът беше пълен с немски бабички и дядовци,накичени с фотоапарати.Сигурно не отиваха да търсят работа.

34

Анонимен

преди 6 години

Германците са много прости хора. Само чакат да се появи някой Хитлер или Меркел да ги води към победи докрай. И редовно оплюват България, както никой друг. Къде са техните лекари, забягнали от Германия? Бягат от високите заплати, които само чужденците са съгласни да вземат. Напълнили са се с разнокожи лекари и всякакви бежанци и гастаебайтери за *** работа.

33

от 27 до 35

преди 6 години

Убеден съм , че го има и това , но съотношението работещи в село - град е смазващо предимство за града .. в моята не голяма фирма в провинцията само 1 или 2ма са на под 800 лв от 15 човека служители..и всички ни държат на 700 кинта осигуровки..ясно е че хората които сипят хейт във форумите не са от добрите примери..за съжаление , ако не си променят мисленето така ще си и отидат от този свят и го казвам с голямо разочарование.

32

Анонимен

преди 6 години

Към 27...средна заплата е ужасяващо неточен показател. Малка част с бомбастични заплати и 1 000 000 на МРЗ, да средно аритметично 1000 лв. А знаеш ли колко работят без осигуровка особено в разни фирми из малките населени места...шивашки примерно.

31

Анонимен

преди 6 години

Тия немски пенсионери явно са големи бедняци. Направо са за оплакване.Българските пенсионери не само че разполагат средно със по 2-3 собствени имота ами на всичкото отгоре имат страшно много пари в брой. Толкова много че просто не знаят какво да правят с тях и затова редовно мятат пачки от по 5-10 хил. през терасите.Ей така за здраве...

30

Тихомир Томов

преди 6 години

Затова пък сачовете си живеят добре , но с повишаването на процента на бедните и в Германия ще запеят " Знамето високо , стегнете редиците " ! !

29

истината за Германия

преди 6 години

днес близо 4,9 милиона германски пенсионери живеят под границата на бедността

28

истина

преди 6 години

Радвам се че поне на някой България доставя радост и спокойствие. -Западно-европейски пенсионери-Западно-европейски тийнейджъри по Съни Бийч.-ЦигЪни-Политици-Алчни бизнесмени-Почти всички футболни отбори, защото срещу нас се отпушват и се радват на добри, повишаващи самочувствието победи.Що се отнася до българите, ами, кофти ситуация, да не сте се раждали българи :D

27

От Ботуша

преди 6 години

И италианските пенсионери бяат в България.Те обаче са по-хитри. Намерят някоя бабичка, която е дошла да бърше *** тука и я прелъжат да се изнесат в БГ. Тя пък е щастлива, че е хванала италианец и го заведе на село. Така перото наем отпада напълно. Бабата буха като вол из градината, гледа животни, осигурява екологически чиста храна, а дядката само се кефи с 1200-1300 евра пенсия.

26

Анонимен

преди 6 години

средната заплата у нас е малко над 1000 лв , като трябва да се има впредвид и факта , че много хора печелят повече , но ги усигуряват на по-малко, а това , че трябва да си носиш пижама в болницата е кофти, но срещу 20 лв на месец здравни усигуровки, те лекуват по един или друг начин, я тази журналистка да каже колко плаща на месец за здравни в Германия ... И не смятам ,че след като нашите лекари ги взимат без приравнителни да работят там са по-глупави от техните.

25

Анонимен

преди 6 години

Леле ако ги надушат нашите интегрирани роми,или ако германеца получи инсулт и му кажат сам да се придвижи до болницата и да си носи храната,лекарствата и 5000 за избор на екип!

24

Анонимен

преди 6 години

Ха ха и като се разболее ще отиде в някоя дупка, пардон болница и може и да не му признаят картата. Стига, ако е толкова розово нама хиляди да се изнасят от България. Не съм видяла смачкани от живота пенсионер в Германия. Напротив жизнени 80 годишни карат колелета или кола. Ако са под прага на бедността ще получат помощ, плащат им и наема та жилището. Но ако имаш собственост не чакай помощи.

23

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Българските пенсионери цял живот бъхтят и най накрая за благодарност се пенсионират с 180-220 лв пенсия, с тия пари се живее прекрасно в България.

22

Антибакшиш

преди 6 години

Кой казва че медицинското обслужване в Бьлгария е като в Тайланд? Напротив, нашите бг лекари като видят пациент с педесетачка като бакшиш за тях, стават по добри лекари от немските дори по добри и от китайски японските.