28

Анонимен

преди 6 години

Браво на човека,ама що остави първата си жена?????Всичко се връща

27

kolio99

преди 6 години

СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ!!!

26

Бай Х

преди 6 години

тоя, като видял, че си отива и хоп - първа да е бившата му ....ми така ми няма да страда само той...а сега простата и таза го боли, а като я убиваше не го болешелошото е, че ни се натрапи във времето за около 20 години "евро-атлант.", по-скоро "сатанински" ценности и представи за света, където се пазят човешките права на убиеца, а не на жертвата и всички го приемат за нормално- сега ще му назначат психолог, лечение и т.н. - а да сте чули да се помогне или направи нещо за децата на убитата ..

25

Един българин

преди 6 години

А иначе при ширещата се корупция в здравеопазването ни мога да си извадя медицинско че съм болен от чyмa, пpoкaзa и амиотрофична латерална склероза едновременно, само да си платя изисквания от докторите рушвет!!!

24

Един българин

преди 6 години

Брей, как като ги арестуват и вкарат в затвора как всички се разболяват бе!Като има рак на простатата как тогава е направил децата си?Би трябвало да е стерилен и да не му става!Още повече сега - за какво иска да върне жена си, след като не му става оная работа?Еми да вземат да го кастрират и обезпаразитят според мене. Той този рак така се лекува.А иначе при ширещата се корупция в здравеопазването ни мога да си извадя медицинско че съм болен от чума, само да си платя изисквания рушвет!!!

23

Toni

преди 6 години

Да му дадат специален стол - електрически !

22

Анонимен

преди 6 години

Прилича ми на нацист ,изправен на съд на Нюрнбергския процес.

21

Един адвокат

преди 6 години

До Анонимен Напротив късно се е сетил за своите деца. Тия на *** не са негови.И все пак наследството му остава запазено.Наказателната отговорност е лична.Могат да го осъдят и да му вземат фирмичката(жалка), ама истинското имущество остава в децата му-влогове(лични, недвижима собственост).А той така и така ще мре...

20

Анонимен

преди 6 години

За този само електрически фотьойл трябва, но по-добре да се влачи от болки още мноооого дълго време.

19

Ранърса

преди 6 години

Че те излекувам с кожената инжекция,бе !

18

Анонимен

преди 6 години

Тепърва започват мъките му и за него няма значение дали ще е в затвора или не. Обществото обаче търси справедливост, а вината му е безспорна, затова нека мизерията и падението му са пълни!

17

Адв. Мирковски

преди 6 години

Това задържане на клиента ми е абсолютно незаконно! Веднага да бъде пуснат под гаранция под домашен арест! Освен това, през ден-два да му се предоставят млади жени, които той по избор да заколва, чрез прерязване на гърлото, или пък да си ги застрелва с патлак ако иска, тъкмо така няма да си изморява ръцете да коли!

16

Свети Петър

преди 6 години

Блудницата вече се пържи в Ада. Скоро и убиецът и ще я последва.

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя да се лекува ха бре мястото му е доживот като ония де намушкаха дете на 11 то се едно сме зоопарк маи къде е държавата питам аз

14

БАБА ЯГА ОТ РАЯ

преди 6 години

МОЖЕ ОТ ОБИЧ ДА Я ОБИЛ ЗАЩОТО САЩЕСТВУВА ТАКАВА ОБИЧ....

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя като излезе, може и децата да си гръмне.

12

Безсутиен

преди 6 години

Когато се бориш с чудовища, внимавай да не заприличаш на тях... Когато прекалено дълго се взираш в пропаст, пропастта започва да се взира в теб. Ницше. Любовта е опасно нещо... Трябва да се внимава, много житейски опит и рутина... И винаги да имаш"вариант Б". Трябва да се върви напред и нагоре, въпреки трудностите :)

11

Абе, хора!

преди 6 години

Този как има нахалството да говори за собствените си болести, когато е затрил човешки живот!

10

Долна работа

преди 6 години

Знаел е че умира и е решил да вземе и жената с него..

9

Анонимен

преди 6 години

Чувал съм че бай Ставри лекувал много болести с вълшебният жезъл.Не знам за рак и дископатия ама запек,хемороиди,раздвоение на личноста и подобни имал не един и два успеха.