205

Тия кретени от Атака

преди 6 години

пак са объркали знамената, както са им ги дали от посолството... Е гати, пак ни издъниха тия хора.

204

Анонимен

преди 6 години

С пенсии не може да се спори,че и комунисти-дървени глави.Едно си знаят и все това повтапят.Нали им е набивано в главите при комунизма-любов към Русия и омраза към запада.А децата им,все на запад учат и живеят?!Лицемери,демагози-дървени.

203

222

преди 6 години

В Парка съм! Свищов! Разхождам се и и се покланям на паметните плочи на героите паднали при форсирането на Дунава!

202

До 222

преди 6 години

С изкефяли старци,които се напикават в обувките,не може да се спори.Пий таблетките и се разходи в парка,форумът не е за теб.

201

Анонимен

преди 6 години

Украйна е източнославянската Македония.

200

Анонимен

преди 6 години

Той и Ботев се е изказвал преди Русия да те освободи! И знаеш ли какво е формална логика?

199

Анонимен

преди 6 години

Какво рече Бенковски, бе! Хубаво цитирате тоя и оня апостол на българската свобода, щракате минуси, а нещо не щете да вденете! Щото не ви изнася! Не говорим за политка и дипломация, а за нещо което нито умате усет да разберете, нито искате! Вие сте полуфабрикат, ГМО и цялата ,,прелест'' на цивилизацията и пропагандираните педелвайски ценности! Кончитки!

198

Анонимен

преди 6 години

Що Бенковски не призова НАТО, Украйна, Англия /смях/, Патагония, Занзибар, а призова ,,тюрма народов''? А?!

197

Анонимен

преди 6 години

"Русия,тюрма народов".Русия носи бедност,безправие и войни.Колкото по-деч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.Вижте ,къде е сега Сърбия,като руски сателит-в девета глуха.

196

Анонимен

преди 6 години

И 15 години след ПСВ признателните българи, които не се интересуват от политиката, а от човешките и божествени работи издигнаха тоз прекрасен Паметник на тоз чутовен връх! Слава и поклон, руски братя!

195

Анонимен

преди 6 години

Да бе, да! Русия такава - онакава и какво каза Бенковски, когато го подгониха потерите из Балкана? Вие, кажете, всезнайковци, слуги на Сатанато!

194

До 207

преди 6 години

Ботев и Вазов са интелектуалци с поетични души,попадат под заблудата на "Русия-освободителката",по-късно сами се убедили,че не са прави.Само великият Левски е стоял здраво на земята и е вливал разум в либералните им глави с думите"Който ни освободи,той ще ни зароби.Русия се е стремила към Проливите,не да са са свободни българите.

193

Анонимен

преди 6 години

212, я кажи какво каза руският император на Михаил Маджаров на новогодишния прием на посланиците в навечерието на 1915 година? И как нашият си излезе като ***, но не по негова вина, а тази на тези в София. Ти кажи!

192

Поп Грую

преди 6 години

Xoxли, вентилирайте на т'слата дръжката, дето ви влезе мъжката!

191

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Доста жертви на руснаци и в България повече от колкото в Крим .....

190

Анонимен

преди 6 години

"Неуважаема"206 Всички злини сполетяли България са,заради обвэрзаноста ни с Русия.Русия "разшири на юг"Сърбия върху български земи и я изпрати да нападне България и я унищожи/1885/,отнеха ни Беломорието заради обвързаноста ни с Русия,тя ни отне Македония и Западните покрайнини,тя /СССР,съзсаде"македонската държава и език",пак тя ни направи своя провинция,изби българската интелигенция и ограбва България 45 години...

189

Анонимен

преди 6 години

Русия явно доста го е закъсала за да я защитават друсани малограмотни ***. С извинение за истинските ***

188

Анонимен

преди 6 години

Ботев, Мотев, аз имам свое мнение и не ме интересува това на Ботев, което уважавам и споделям в известен смисъл! Все пак той е бил атеист както комунистите и също като тесните социалисти е критикувал руския царизъм.И вие като тях! Ботев е казал много неща и за западняците и за чорбаджиите изедници.Не вярвайте на всичко ей така и само избирателно!

187

Анонимен

преди 6 години

Тия, които са развявали байряците сколро ще се срещнат с Гиви и Моторола!

186

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 201Тоя па, тоя па.....и в най-страшния си сън не искам да виждам, че пътувам по скапаната еуропка.......ВЪОБЩЕ НЕ МИ ТРЯБВАТ!!! По-умни сме от тях, по-интелигентни, по-културни, по-човечни......пък и да пътуваш там сега си е чиста авантюра (да ми простят убитите от терористите!).Да, С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ОТИДА В РУСИЯ, АМА НИТО ИМАМ ПАРИ, НИТО ПЪК ЛЕСНО ЩЕ МЕ ПУСНАТ! ТЕ отрепляци не пускат! Особенно такива неблагодарници като нас!