460

ОХРИДСКИ

преди 6 години

Прочетете внимателно българската история и разберете ,че наи-големия враг на България през последните 400 г е била Русия. Руснаците не могат да ни бъдат братя. Защото едни варвари ,не могат да се сравняват с нас трако-българите ,сиреч наследниците на великите траки ,оставили огромна култура ,писменост ,научни постижения ,и дали цивилизация на всички еврапеиски народи вкл. и на русо-татарите.ние дадохме буквите на слепите руснаци ,за да прогледнат ,ние ги направихме християни.Не сме им длъжни.2

459

Анонимен

преди 6 години

Братя с пияни северни роми - никога!Изгониха от ги от Скандинавието в степите защото нищо не става от русите!Те са угро-фински племе, не са братя с нас!

458

Анонимен

преди 6 години

България винаги е била, е и ще бъде братска страна с Русия. Пет платени драскача не представляват българската общност.

457

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи, камо ли пък нормални.

456

Анонимен

преди 6 години

На фона на чужди платени агенти-Бедров, анти български медии DW не се учудвам на пропагандата която ни залива! Но все пак аз мога да мисля и няма как да ми натрапят тяхното мнение! Но определно дразни нормалните българи! Факт е че българите 85% са русофили.Останалите 10% са малцинства и другите 5% са българи които са се продали за пари за да изразяват чуждо мнение! Статистиката я има в соц.проучване на Галъп! Който иска да провери!

455

Анонимен

преди 6 години

Руснаците обичат Русия, но искат да живеят по-далеч от нея - в ЕС, Щатите, Канада, Австралия... ;)

454

Анонимен

преди 6 години

Русия изобщо не гледа доброто на своите граждани, иначе нямаше да ги избива с милиони в Сибир, ГУЛАГ, с Боярищник и антифриз!Кремъл не е Русия.

453

Гражданин

преди 6 години

Ако България беше с Русия, а Русия е дружка с Турция, щяхме да преживеем отново едно "по-модерно" робство. Русия гледа само собствения си интерес и интереса на гражданите си, ние трябва да правим същото.

452

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далече от руския ботуш - по-добре!

451

Анонимен

преди 6 години

Бедров и ДВ биха ли ни информирали дали щяхме да отбелязваме някаква годишнина от боевете на Шипка, ако чакахме западните "велики" държави и по-точно Велика Британия, която винаги е подкрепяла Османската империя да си мръднат пръста за нас?!

450

Поръчкова статия

преди 6 години

Много тенденциозно написана статия, проблема с руските туристи и защо Българите не ходим в Русия е във визите. Защо няма тук тълпи от американски туристи и както няма тълпи от Български туристи в САЩ, отговора е същия заради визите. Ако си изправен пред избор къде да отидеш, въобще няма да ти мине през главата да се редиш на опашка пред двете посолства, а направо ще отидеш на летището и ще хванеш първия самолет за ЕС.

449

Second hаnd

преди 6 години

До Анонимен"Членството на България в ЕС и НАТО не подлежи на ревизия ":))Напротив, не само подлежи на ревизия, но и ревизията вече ви я направиха господарите на ЕС. Вече българите са втора скорост, втора ръка. Ти в кой ЕС членуваш? Вече В този, който е втора ръка. И членството в НАТО го ревизира Микрон, който иска да прави европейски отбранителен съюз, т.е. въпросът е или в НАТО или в Европейския отбранителен съюз. Отидоха ви по дяволите евро-атлантическите "ценности".

448

Анонимен

преди 6 години

"Говновоз" - руски химн за красивия живот в Русия!Гледайте клипа в Ютуб, американски видеоканал, гледан през американски интернет, през американска технология - компютър...Само ужасната песен е руска, и това е добре.

447

Анонимен

преди 6 години

ТУК 7/8 ЧОВЕКА СА НАПИСАЛИ НАД 600 ПОСТА- ИМА ОТПУСНАТИ СЕЩАТЕ СЕ КАКВО И КОЙ ЩЕ НАПИШЕ ТОЛКОВА ПОСТОВЕ АКО НЕ СЕ ЗАПЛАЩА- ЧАСТ ОТ ПРОПАГАНДАТА ТОВА Е ЯСНО - ДА СЕ ОСЪДИ.

446

Реалист

преди 6 години

Кой почива на нашето черно море?Пияни,нискобюджетни ЕС дъртаци,които ритат персонала и ЕС тинейджъри, дошли да изпият завода на цар киро.Какъв продукт предлагаме тук? 20евро празен стол,денонощна чалга......Българите не почиват в Бг. а искате руснаци да ви дойдат.

445

Анонимен

преди 6 години

Опашката в Москва, пред Посолството на САЩ- 7 км. Чакат за американски визи. Щото ежмного лошо в Щатите да се живее.Никой не отива да живее в Русия.Има снимки, проверете.

444

Крали Марко

преди 6 години

Мястото в ада е за.сащ. Извършил убийства и геноцид на много народи по света. Също и хората които им се възхищават. Тяхната полиция избива по хиляда човека на година ,тяхно граждани а понякога и туристи без да бъдат наказвани. Това го няма никъде другаде.40 милиона бездомници. Два пъти по толкова икономически роби ,сто милиона здравно неосигурените. Живеят в къщи от гипсокартон за половин милион долара. Тероризират слабите по цялият свят. Сатанинска страна. Но и се вижда края. ЕС е хубаво нещо.

443

Анонимен

преди 6 години

Не са братушки русите!Алкашки са!

442

Анонимен

преди 6 години

Руснаците да си почиват в Крим. 2 метра под тревата...

441

Одеколон Тройной

преди 6 години

Абе народ дето пие антифриз и лосион за вана Изобщо не ми го хвалете!Вечно са пияни за да не гледат че живеят в Ад!Кой нормален човек пие всякаква течност замо за да е пиян постоянно - само руснаците!Тези ли ми давате за пример...?Това е утайката на човешкото общество!Дали на света Концлагерите и двете Световни Войни!