24

Анонимен

преди 6 години

такава сурова война и пропаганда срещу една билка.явно има защо, засегнати са интересите на много индустрии.

23

фсб

преди 6 години

пуша си 1-2 пъти седмично от 10 години и ми е супер. По-яко е от алкохола.

22

#

преди 6 години

С нивата на ТХЦ в медицинския и промишления коноп не може да "напушиш" и бебе.Ценната съставка е ЦБД, която не е психосоматична!Изкуствено и целенасочено се дезинформира обществото, а фармацевтичните корпораци доволно потриват ръчички.Когато хората нямат истински знания за нещо, е много лесно да ги поведеш по правия път :) Дано не ви се налага да ставате "напушляци" и да ви гонят, както ДЕЦАТА които се борят с рак и това е едно от малкото БЕЗВРЕДНИ болкоуспокояващи и облекчаващи средства

21

Тошист

преди 6 години

Наркоманчета, как е, пушите ли "полезна" и "безвредна" марихуанка?! Давайте, пушенето на марихуана не само не трябва да бъде забранено, но е задължително още от трети клас в началното у-ще! Кеффф, госпожата пита малкия Иванчо "Иванчо, сам ли ще си свиеш джойнта, или да ти помогна"? NAЙS, A??

20

АЗЪТ

преди 6 години

-Как обаче ще се приеме това у нас? Наша опитна лекарка терапевт заяви пред "Независимая газета", че в Русия не се използват лечебни средства, направени от марихуана. АЛООООО ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЗА КОЙ ПИШЕЕШШШ

19

Анонимен

преди 6 години

До ИстинаПреди да започваш с апокалиптични изказвания, е хубаво да си запознат с някои основни факти. Факт Едно - Канабисът не е наркотик. При него няма физическо привикване. Психоактивно вещество е. Има съществена разлика.

18

Анонимен

преди 6 години

Всичко живо ще ви обяснява колко е опасна марихуаната. Сами ще започнете да мислите, когато разберете как тя се използва за много неща във все по-голяма част от света. Властта не иска и да чуе за нея защото ще се продава за 3 лева, вместо за 30. Познайте защо? Като ефект 1 цигара = 2-3 бири.

17

Само да вметна.

преди 6 години

България е най силна икономически когато се засявало изключително много коноп. На фасади на богати и хубави къщи по селата и градовете изписани годините съвпадащи с този период!!!

16

Русия?

преди 6 години

Защо статията е написана сякаш сме Русия?

15

Истината

преди 6 години

Каквото и да ви пишат, говорят, лъжат и обещават, запомнете едно - Марихуаната е наркотик, употребата и търговията на който имат абсолютно същите КАТАСТРОФАЛНИ последици, както употребата и търговията на който и да било друг наркотик! Това е братя голата истина!

14

БЕЛ Експерт

преди 6 години

До 4 обеждавът: готов за автор на публикации в Днесa!

13

Кенар, Снежанката

преди 6 години

Спирам да ви чета! Омазан, блажен вестник сте, който публикува на страниците си платени реклами на Толеризъм, Ислям, а сега и наркотици! Сбогом, трия ви като заглавна!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Само дето в Китай има изключително силна държава и всичко е под контрол.В хаоса на евроатлантическа България подобно законно отглеждане на марихуана ще доведе до масово друсане на и без това опиянение ни гламави народ ...Същото е и с правото всеки да притежава законно оръжие. В САЩ може да си го позволят, но у нас приеме ли се, ще се трепим по улиците като в уестърн ...Съсипан, *** и опростачен народ сме вече. Факт !

11

Анонимен

преди 6 години

И от кога у нас е в Русия???"Как обаче ще се приеме това у нас? Наша опитна лекарка терапевт заяви пред "Независимая газета", че в Русия не се използват лечебни средства, направени от марихуана."

10

Анонимен

преди 6 години

PETROLA UBI KONOPA PREDI NO SEGA KONOPA SCHTE UBIE PETROLA DA SE PUKAT OT QD KRAVARITE

9

Хайде с -

преди 6 години

Марихуаната е *** на природата!

8

Анонимен

преди 6 години

китайските държавници са мъдри и практични хора,не като нашите ненаядени крадци,които съсипват собствената си родина и народ.

7

луди

преди 6 години

До номер 1, нищо не се чудят нашите, просто така задкулисно няколко човека по върха контролират бизнес за милиони. Пък МВРто си оправя статистиката с хванати тинейджъри с по един грам листа ;)

6

Анонимен

преди 6 години

Забранете и алкохола. ВИждал съм напушени, но съм виждал и пияни. Последните са значително по-опасни за себе ис и околните. Ако марихуаната е незаконна, то как така, алкохолът е ?

5

до 4 обеждавът

преди 6 години

евала пич в една дума 2 грешки