54

Анонимен

преди 6 години

Бензинчето щеше да е 2,49 лева навсякъде, ако не беше Марешки. Това е истината. Чакаме правителството да го предложи на президента за орден.

53

Анонимен

преди 6 години

до 54Абе Герге, колко бензиностанции в страната са с цени под на Марешки? Десетина. От толкова стотици.

52

Георги

преди 6 години

Да е жив и здрав Марешки. Иначе всички 2.06 лв. Зареждам само във VM с благодарност. А останалите бензиностанции свалиха цената и под него. Защо не го направиха преди това. Нали цената бе еднаква, а картел нямаше. Зареждайте на VM. Горивото е хубаво и е подложено на постоянни проверки, провокирани от Валентин Златевци и тем подобни. Бъдете лоялни кък Марешки.

51

Анонимен

преди 6 години

Марийче, да ти имам реторичния въпрос в заглавието. Та нали Марешки говори за картел, *** оввца?

50

Анонимен

преди 6 години

До БургНай-голямо търсене в Бургас и пазар

49

Читател

преди 6 години

До РалиМатематека се учи след като се научиш да четеш.Картел ли? Пълним резервоара с 20 лв. РАЗЛИКА ...

48

Рали

преди 6 години

Днес.бг май не са учили математика... Как ще напълниш резервоар от 60 литра за 20 лева при положение, че литърът е около 2 лева??? То цената трябва да е 33 стотинки, че да го напълниш за 20 лева... Няма такива 'журналисти'Само аз ли се питам?

47

Сети се защо

преди 6 години

До Анонименедна от най-качествените нафти ако не и най-качествената е на Ромпетрол понеже доколкото знам я зареждат от рафинерията в Румъния а Не от Нефтохим Бургъз нищо че Ромпетрол е дъщерна компания на фирмата майка ОАО Лукоил сети се колко имат доверие руснаците на г-н Златев и компания

46

Анонимен

преди 6 години

В лошата Русия А-95 е 0.80 лв/литър.

45

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам да зареждам на Ромпетрол. Добре е нафтата но въпроса е, наистина ли е румънска или поредната измама. Малко по-скъпа е но засега не съм имал проблем. През зимата над минус 10 слагам бутилка газ в резервоара, нямам доверие на никой. Или 2-3 литра бензин на пълен резервоар. Когато зареждам в Италия, колата лети. А у нас е като спъната, и 2 литра повече гори. Не стига, че е скъпа а и некачествена. Преценете колко се печели от един литър.

44

СССР

преди 6 години

...кой кара влака.

43

СССР

преди 6 години

Ш'се сетите вие...

42

До русенец

преди 6 години

Ти от толкова работа явно нямаш време да обясни какво България. Навсякъде е така, не само при вас.

41

Анонимен

преди 6 години

Недейте да давате САЩ за пример за ниски цени на горивата, те са си ги заслужили. Като почнем и ние да изапваме тонове бомби където трябва, тогава ще ги гониме тях.

40

РусенецЪ

преди 6 години

"традиционно скъп град - Русе" ?!?! Кой точно е писал дописката и стъпвал ли е в Русе през последните години?! Този, славен някога град в момента е жалко подобие на населено място. Сутрин, пътувайки за работа около 6 сутринта, за 20 минути виждам две-три зомбита. Или пияндета, или друсалки. В 19, града е пуст като пустиня. Масово се работи в шивашки фирми за по 450 лева месечно. С болка, като второ поколение русенец - това е мъртъв град.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (39)Изобщо не ми ги хвали. Зареждам от тях повече от година и почна да пуши яко. Почнах да сипвам от друга верига и пушилката почти изчезна (рядко и то на "***" газ). Просто част от бензиностанциите са франчайз и правят каквото си искат. Само външно си приличат.

38

Анонимен

преди 6 години

В Америка се продава на галони. Един галон е около 4 литра. В зависимост от много неща, галона е до 3 USD или по наш курс, 4.50 - 4 литра. А те внасят също. Далаверата е огромна у нас. Печели Бай Суджук който поддържа картела. На него не му дреме за българина, важното е да му се снася докато е на власт. Даже за подигравка Суджука направи комисия която да разследва, има ли картел. Оказа се, че.....няма????? Нагъл, дебел и *** чичка. Но той не е виновен, с Ние, че го търпим толкова време.

37

Анонимен

преди 6 години

Евтиното винаги излиза по-скъпо...Зареждам си с картите за намаление в Лукойл и проблеми с горивото не съм имал...Ще спестя 5 лева, ако заредя при Марешки, а после колко ще дам за ремонти?!

36

Анонимен

преди 6 години

Не сте ли разбрали, Мутрето от село Б дето ни резили по света, прибира част от милиарда който потъва в джобовете на управници. Да ви припомня, в гадната Америка маржа на литър гориво е от един / 1 / до два / 2 / цента. У нас е до 40 стотинки. Мутрето и Вальо Златев прибират голяма част от плячката. Е, има и за слугинажа. В Македония е около 1.55 лева. У нас около 2 лева. Тези които подкрепят Мутрето и го хвалят са съучастници в грабежа и бедността на българина, да се тътри първи по бедност.

35

Анонимен

преди 6 години

Нефтохима работи на загуба, въпреки че произвежда най-скъпия бензин в Европа. Да ги ожали човек, как работят на загуба само заради идеята .... и не плащат и лев данък. Да се отървем сами от монопола. Купувайте от бензиностанции, които не зареждат от Лукойл!