36

Лош материал

преди 6 години

Тука експертите по Русия толко мозък изръсиха че не им остана да пазят равновесие... Като ги знете нещата що не сте богати и се не занимавате с глупости по псевдоновинарските сайтове а?

35

Анонимен

преди 6 години

Русие е скарана с всички свои съседи, защото ги е мачкала десетилети наред!Донесла им е само алкохолизъм, комунизъм и безправие.

34

Анонимен

преди 6 години

И какво изнасяме или пък внасямъ от Русия - нищо, освен малко, но скъпа газ.Като построят Турски поток ще купуваме евтина газ от Турция и спираме вноса от Русия!Защото от много години у нас се внася газ на завишени цени, благодарение на Москва и БСП !

33

Анонимен

преди 6 години

Нищо не губим от санкциите към Русия!Я проверете - стокообота ни с Македония е по-голям отколкото с Русия. Никой не е фалирал от това, че не изнася за русия.Стига сте ревали, всички наши искат да продават в ЕС, а не в бедняшка рашка.

32

Анонимен

преди 6 години

До *** народ, бре--29;Абе казвал ли ти е някой колко си ГЛУПАВ?От Русия внасяме около 5-6 милиарда, а изнасяме за там окло 500--600 милиона. Защо Русия не допуска реципрочност? Защо още Горби въведе ограничения за Б--я?

31

СС-2

преди 6 години

Дипломатът призова посланиците на ЕС да "формулират реалистична реторика в отношенията с Руската федерация, без да компрометират основните принципи на Европейския съюз".По неговите думи ролята на ЕС на световната сцена намалява и това ще продължава. Една от причините е намаляващото и застаряващо европейско население и отслабената икономика.В момента нашият брутен вътрешен продукт възлиза на 24-25% от глобалния, а за 10 години ще падне до 20%, каза Юнкер.

30

СС-1

преди 6 години

Жан-Клод Юнкер на годишна конференция с европейските посланици.Сигурността на ЕС не може да бъде гарантирана без Русия,затова Брюксел и Москва трябва да работят за подобряване на двустранните отношения. Това заяви още председателят на Европейската комисия."Подобряването на отношенията зависи и от Русия, и от нас. Невъзможно е да се изгради европейска сигурност през следващите години без Русия", предупреди той.

29

SS

преди 6 години

До Анонимен 28Ей богаташа от България, стига яде тоя мухлясъл хляб, че взе да халюцинираш вече. Ще развиеш зависимост към гъбите.

28

пРост народ, бре

преди 6 години

Колко може да сте пРости, да се радвате на санкции които ощетяват и нас? Че ние изнасяме наполовина, откакто има санкции, тоест и България губи!Още повече, вие съпи про-шляци, да обсъждате убедено държави в които не сте били, но живеете в страната на Суджук Паша, Цецо Апартамента и БолнитеПатрЕоти - все крадци!?Как пък малко акъл не покажете?!

27

Анонимен

преди 6 години

Русия- бедни, гладни, глуупави, злобни, изостанали, пияни, живеещи в Средновековието.

26

Пра стара история..

преди 6 години

Еврогейците много ги мъчат санкциите, а беларус пак се праят на терикати.и това новина ли го парви ?

25

ИЗВОД

преди 6 години

Пак са се свършили световните новини...

24

Анонимен

преди 6 години

Руснаците пак ли са нападнали някого? Мръсни престъпници

23

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Само така-санкции до дупка.Азиатските полу хора само пердахът ще ги вкара в пътя.

22

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е как ще отвърне на тези санкции руското правителство.Единственият начин да се отърве от тези санкциие е чрез сваляне на наcpaните руски штаны.

21

Анонимен

преди 6 години

Бой по братовчедите Беларус и Украйна.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Когато Путин си прехвърли 200-те милиарда долара в юани тогава и ще настъпи това време за което си мечтаеш.

19

Анонимен

преди 6 години

Така е в Евразийския съюз всичко става с войни и показване на зъби и мускули. Това не смущава ни най-малко наште радетели за руски свят от петата колона. Те едно си знаят една си баят. Русия е велика и това е. Според правоверните русофили Русия може да се наcepе но няма да се изложи.

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е как ще отвърне на тези санкции руското правителство."...........Проблем е наистина. Щото има много механизми да отвърнат жестоко. Без да броим хакерите, които могат да им вгорчат живота .

17

Анонимен

преди 6 години

НЕ СИ ВИЖДАТЕ НАС-РАНАТА ДЪРЖАВА, АМИ СТЕ ТРЪГНАЛИ ЗА РУСИЯ ДА МИСЛИТЕ.