19

Човек

преди 6 години

Всички пишете пълни глупости. Опитайте се да осъзнаете че не сте специалисти по всичко и малко по-смирено. Един от най-глупавите коментари беше че ембрионите не са генетичен материал. Това може да го напишеш само човек без 8-9 клас.

18

Анонимен

преди 6 години

Скоро без замразени ембпиони демографската криза ще е непреодолима явно

17

Анонимен

преди 6 години

основателна причина за изтегляне или унищожаване на сперматозоиди--------------Основателна причина означава, че ако вдовицата пожелае, може да ги премахне при смърт на съпруга. А не че задължително ембрионите трябва да се унищожат. Този доктор мало умен ли е? Да го изгонят оттам без право повече да работи в системата.

16

Анонимен

преди 6 години

За да е по-лесно заличаването ни започват от семката! Само гербави семки имат шанс в ГербоМор!

15

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ако утре някой умник реши ,че донор може да бъде примерно само Б.Борисов,какво ще обяснявате на жените без деца.

14

Българин

преди 6 години

Тоз доктор ли е или юрист?

13

Анонимен

преди 6 години

Страхотна наредба за държава, чийто народ е на изчезване!!! Безмозъчни, безотговорни, безсърдечни и некомпетентни създания ни ръководят. Няма бъдеше с такива.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10И като е платила - ембриони на кило? Ами да "децата" са с плащане

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ама не е бременна. И може въобще да не стане бременна, въпреки че има ембриони в лаборатория

10

аз

преди 6 години

Ами нашишете името на клиниката за да знаят другите, които искат да ползват техните услуги да си вземат информирано решение. Таба би било най-праведливо.

9

Анонимен

преди 6 години

Жената е сключила договор с клиниката и е платила едни пари. От тук трябва да се започне - какви са задълженията и на двете страни по договора.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9По принцип си прав, но тук говорим вече за ембриони, а не за генетичен материал. Това означава, че оплождането вече е извършено и ако трябва да го сравняваме с естествения процес все едно бащата да почине след като майката е вече бременна.

7

Анонимен

преди 6 години

"съдбата на 6 ембриона, това са живи децa"Не всички ембриони стават живи деца

6

голяма тъпотия

преди 6 години

По тази логика и завещанието трябва да е невалидно,щом завещателят е умрял...

5

КУКУ

преди 6 години

Mи то само психично болни ни управляват, как я мислите.

4

Анонимен

преди 6 години

"За специалист, който е положил клетва, че ще помага на хората, няма нищо човешко в неговата постъпка. Не смятам, че един доктор, клиника и една наредба могат да решат съдбата на 6 ембриона, това са живи деца", посочва Ася пред bTV.===Истински съчувствам на жената и й желая този казус да бъде разрешен. Понесла е доста болка, не могат да имат деца, после той умира. Но вината не е на доктора - той трябва да спазва закона. Вината е на здравното министерство, че е включила такъв текст. Успех, Ася!

3

съндърлъ мъндърлъ

преди 6 години

Ми доктора да смени името на донора, така ,,няма,, да са от мъжа и.

2

Анонимен

преди 6 години

нелепа наредба, честно, щом и човекът е дал съгласие, ясно е, че иска. Да не говорим, че дори осъдения на смъртно наказание има право на последно желание...

1

онбашията

преди 6 години

ако това се беше случило на мене, щях да прочета наредбата от коя дата е, да взема протоколите , да издиря кой е автор на текста на тая наредба, и да му отрежа главата пред стъпалата на нс посред деня, без речи и обяснения.