6

Анонимен

преди 6 години

То пък едни икономисти и в една телевизия.Хахахах.Само пълнят главите на обърканите хорица с бръмбари.На тези може да им повярва само някой , неизлизал от родното си село.

5

Анонимен

преди 6 години

Това са икономистите на Сорос и Америка за България.. Това даже не са унивеситетски преподаватели и учени от БАН .. Института за Пазарна Икономика е фондация на Сорос..Въобще икономиката не е наука , а религия за грабеж и робство..

4

Един от Северозапада

преди 6 години

От няколко години гледам господина в дясно, как ни поучава, бил топ икономист.Какво значи това? Колко фирми има, колко данък е платил, колко работници и семейството им храни? Всичко друго е мижи да те лъжем. Половината, да не кажа-2/3 от университетските ни преподаватели-икономисти, биха умрялиот глад и неспособност да се преборят с икономическите ни условия. Не от некадърност.Просто не са в обръчите.А на този му плащат, за да говори.Парите, сигурен съм, не ги е изкарал лично той.

3

Анонимен

преди 6 години

До КоронаХапвай редовно глада не се знае как ще повлияе.

2

Корона

преди 6 години

Цензурата за долния ми коментар е за "чyмa". И да, Исляма е чумa!

1

Корона

преди 6 години

Не Шенген, а света ще се промени братя и сестри! Исляма е чума, която трябва да бъде спряна! Купувайте оръжие, и учете децата на Истината за Исляма!