7

Пълни глупости

преди 6 години

Това, което е написано тук вреди на здравето ви. Приемането на сол ще предизвика повишаване на кръвното ви налягане, а при редовна употреба може да доведе до трайни проблеми в сърдечно съдовата ви система. Изпотяването е нормален процес, който регулира температурата на тялото. Иначе трябва да дишате като кучетата в горещо време. Игнорирайте напълно тази статия - отковенно вредни съвети за вашето здраве !

6

Анонимен

преди 6 години

Питие с лед на климатик. Няма да се пръскам със сол и захар.

5

Анонимен

преди 6 години

По- често трябва се охлаждате.Плуването е най-добър добро за охлаждане и движението на всяка група мускули.Така изхвърляте ненужното от вас охлаждате се и потенето намалява.Тогава вече знаете че организма ви се е пречистил основно.

4

Анонимен

преди 6 години

До ,2Както е полезно да ходите на сауна.Изхвърляте прекалено много токсини минерали и вода от организма си.Това го правите изкуствено.Естествено когато самия организъм има нужда да се пречисти.Вие се чистите няма вечно се порите.Особенно ако не сте от хората които много се потят.Организма вие е на предел изхвърля всичко ненужно от вас.Чрез пита т.е това е вода.Чрез урина,ако по-често уринирате.Но трябва да пиете много вода за чиста и свежа лъскава кожа. Крайния ефект!

3

Анонимен

преди 6 години

Рецептата със сода и сол как да е, ама тази захар за какво е?

2

аз

преди 6 години

от мен да знаете, изпотяването е полезно!

1

Анонимен

преди 6 години

Не ходете на места къде е +50 градуса.