22

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопач - ама мноо си оригинален.

21

Анонимен 22

преди 6 години

Де.ба, в тоя сайт думата ум-ри вече се цензурира... ба.хти живота, ба.хти цензурата. Да не за дечица тоя сайт?

20

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам на БЪЛГАРСКИТЕ национални празници да си стоя в БЪЛГАРИЯ, а не да ходя на почивка в някакъв пясъчник, в който никнат само маслини и след 10 години ще е от третия свят. Преди 10 години гърците ни се смяха "Получавате по 150 евро заплата по-богатите от вас", преди 5 се смяха "получавате по 300 евро заплата по-богатите от вас", сега се смеят "получавате по 500 евро заплата по-богатите от вас"... след още 5-10 кой ще се смее? 25% безработица?Гърция = ОТ ГЛАД ***, ЗА РАБОТА ЗАБРАВИ!

19

Solar Power

преди 6 години

До БългарофилНяма какво да развяваш. Едните се перчат колкот добър е Ф-х модел другите колко по добър е Су-х модел :)И двата отбора са смешници :)

18

Гробокопач

преди 6 години

На 6 септември, Пловдив празнува, защото освободена България е дело на Пловдивският революционен окръг. Племената от Западната част на България не смогнаха да си вдигнат трътките от миндерлъците, поне една *** на бутнат на земята, по времето на Априлското въстание. Затова, ние пожелаваме на всички мафиянци (софиянци) приятна почивка;)))

17

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за Кипър !!!Колко хубаво беше ,когато имаше ВИЗИиииииии...!!!

16

Анонимен

преди 6 години

скъпи бате бойкоотмени празниците.ако можеш забряни и коледа че на мама и тате парите не стигат.дяда ви коледа и той пари иска,не е като дяда ви мраз а !

15

Анонимен

преди 6 години

Какво се оплаквате от статията, вижте че деня мина и от реедакцията не могат да минат 100 броя. слаб понеделник, Тръмп, Путин, Ким - всички са се изпокрили, няма за какво да пишат хората. А иначе хубавото е че септември времето е приятно, вечер все още е топло , морето и то около 20-те градуса , цените ниски, защото хотелиерите вече сгъват чаршията- въобще идилия . Който може да използва .

14

Анонимен

преди 6 години

"Националните ни празници и ПОЧИВКИТЕ са повод за поредна ПОЧИВКА.---Така си е - почивките са повод за почивка. :)

13

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е да се има в предвид, че тези интервюта ги дават туроператори, а за тях е по-изгодно да отидете в Гърция и затова го изкарват на преден план!!!Много често ходя в Гърция и ми харесва, но в БЪЛГАРИЯ също пътувам и има уникално хубави места и хора, нека не бъдем нихилисти!!!

12

до 12

преди 6 години

Чул си и ти нещо, но не си го разбрал.На Ситония има невероятни девствени плажове.Всяка година ходя там и на различен.Единственото ми правило е да няма наблизо селяни и по възможност българи.

11

Незнайко

преди 6 години

До: номер 6Баровците почиват на остров Ко Самуи или на остров Пукет, в Пунта Кана, или в най-лошия случай в Кан на Френската Ривиера. Както и в Монте Карло.Там почиват баровците.В Ситония почиват парвенютата, снобите.

10

Незнайко

преди 6 години

Независимостта на България била в посока към Гърция???

9

:):)

преди 6 години

като ми напише някой вкусна храна, сякаш в Бг бъркано за *** предлагат. И да не е вкусна като са ти резнали главата с едни 80/100 евра за вечеря за четирима ще ти стане вкусна.

8

Анонимен

преди 6 години

На нашето море най-добре е да се ходи в края на януари. Не става за къпане и плаж, но пък няма да хванете стомашни инфекции от фекалната вода. Е, има вероятност да ви отровят с развалена ресторантска храна, затова си носете от вкъщи.

7

Анонимен

преди 6 години

Полу-баровците ще сте на Ситония. Баровците - на истински специалните места в Гърция, ама не са толкова близо до България :)))

6

Анонимен

преди 6 години

Баровците пак ще почиваме на Ситония, а бедняците ще се плюнчат по форумите.

5

Анонимен

преди 6 години

По всяко време предпочитам Гърция пред мутренското ни черноморие.

4

Анонимен

преди 6 години

Който има кинти ще почива.

3

Bania

преди 6 години

Kolko mu e sichki da se izsipiat na masov culturen turizam v carska bistrica ili bankia....na Div camping i divi turbo diskoteki?!