21

Валери

преди 6 години

Айде пак ще плащаме за схемите на Цветан Василев, който отдавна трябваше да лежи зад решетките.

20

Мими

преди 6 години

На практика купувайки завода ще погаси дълговете му. Което пък ще е все едно всички ние сме платили за кражбата на Василев.

19

Вики

преди 6 години

Чета коментарите и се чудя как може да има толкова заблудени хора, които да казват Цветан Василев няма нищо общо с фалита на КТБ, но е мажоритарен акционер в Дунарит АД. Е как да няма нищо общо бе момче. Кой отпускаше тия кредити без обезпечения? Кой нахрани Пеевски с милиони? Да не би извънземните да са дошли и да са го направили това в собствената банка на Василев? Искаш да кажеш, че това е станало без негово знание ли? Хайде стига глупости.

18

Todor R

преди 6 години

"По думите му проблемът идва от КТБ." - оттам идват проблеми за милиарди причинени от Цветан Василев, които още дълги години ще ни мъчат.

17

Асенчо

преди 6 години

Държавата да си поиска заграбените пари от Цветан Василев и неговата пирамида КТБ!

16

Анонимен

преди 6 години

Нека някой ми обясни как държавата спасява предпиятие с голяма финансова печалба? Няма нужда, като го придобива, че да има и министрите какво да лапат. Добре дошли в развития комунизъм!

15

Анонимен

преди 6 години

Като работещ в предприятието, не мога да не дам мнение. 1во Дунарит няма стотинка задължения. Това са пълни инсинуации. Дългът към КТБ от 67млн беше изплатен преди да фалират и и ограбят банката знаете кои. Цветан Василев няма нищо общо с фалита на КТБ, но е мажоритарен акционер в Дунарит АД. Това дразни Пеевски и при чиста печалба на предприятието за 2016 година от 29млн сBuнята чумава, мазна реши да включи цялата сила на държавата, за да хапне от пая! Резка смърт за тебе торба с ***!

14

Анонимен

преди 6 години

да национализират, във военния отрасъл шетат само комунистически капиталисти, друг не е възможно да се вреди!

13

Анонимен

преди 6 години

Давай Бойчо, национализирай пожарникорююю ! КОМУНИЗЪМ им трябва на чугунените ти ИЗБИРАТЕЛИ ! Припомни им 1945 г.

12

Далновиден

преди 6 години

Очертават се едно десет години(а може и повече) войни с участието на мало*умни брадати "демократи",които се нуждаят от оръжие,подходящо за интелекта им.Ние можем да им го предложим,при това без риск-след като са хора на Америка и тя плаща.От което следва,че за ВПК се очертават златни години,а това силно привлича интереса на едрите бизнесмени (от рода на Шиши) пар.азитиращи на гърба на държавата.Така че ще има разни схеми.

11

Недоволен

преди 6 години

Няма фирма с държавно участие, която да е прокопсала.Извода е ясен!

10

Факт

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААВойната в Сирия ще продължи поне още година,а ще има и други войни от тоя тип.Но иначе си прав-частниците прибират печалбата-държавата поема дълговете.След като ги изплати-подарява собствеността пак на частник(ци).Тука вече може номер 10 да е прав и Шиши да е следващият собственик.Изобщо схемата от 90-те години-печалбата частна-разходите държавни,все още работи.....

9

kan4o

преди 6 години

Държавата"спасява"предприятие с огромна финансова печалба за миналата година.Държавна лъжа и национална измяна.Да се готвят и другите от арсенала на военния комплекс!Честито!

8

Анонимен

преди 6 години

Значи данъкоплатците плащаме дълговете, а догодина Суджука ще го хариже на аверчето си Шиши.

7

svetlio

преди 6 години

Започва се сега едно наливане и точене,разбира се,нещо като БДЖ и НДК

6

Anonimen

преди 6 години

Министърчето трябва да си прочете от учебника определението за национализация. А добре е и журналята да го прочетат. Тиквата взема под крилото симвсичко, което коси пари в майка България. Жална ни мйка

5

Хм

преди 6 години

То бива и в тоя оръжеен бум да фалира военен завод...

4

стоянка

преди 6 години

толкова от управлявалите ни са за панделата, управляващите в болшинството са престъпници и ето резултата-загиваща България. Повече на избори не ме чакайте,през този ден ще си пия ракийката със салатка.

3

Някой

преди 6 години

Как точно държавата ще купи частно предприятие? Като му вземат лиценз за търговия ли? Ами това не ли е изнудване и кражба на бизнес?

2

Анонимен

преди 6 години

Айде шестте апартамента в панделата, стига е разхождал тази оффча чутура