12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Абе, човек, та 80 % от т.нар. "софиянци" сте вие - провинциалистите.Нахлухте като лавина през 5-те, 60-те, 70-те години на миналия век и задръстихте п роспранството с каскетите и пхлетените на ръка жилетки. А пък след 1989 г., когато отпадна позорното "софийско жителство" София се затлачи от измета на България, скрил се от провинцията в големия град. Нищо лошо - нека си живеят ората, но помисли кой е мързеливият...кой ви учи децата, кой ви прави мотиките...

11

анонимна

преди 6 години

Аре стига сте се карали по тая вечна тема софиянци-несофиянци. Европейските столици се напълниха с какви ли не пришълци, вие тук сте все българи и се ядете помежду си. И между другото, номер 8 пише съвсем правилно.

10

Софиянка

преди 6 години

До АнонименГрадът е европейски и без новодошлите провинциалисти. Опитваш се да си избиваш комплексите върху хората родени и живеещи в София, но това говори зле само и единствено за теб. Това тире, което си сложил в първото изречение, също не е много грамотно.

9

Анонимен

преди 6 години

Индийските зомбита са стари като Интернет, чак сега ли ги открихте?

8

Анонимен

преди 6 години

До СофияненецПърво си неграмотен - подлогът в изречението се членува с пълен член.ПроблемЪТ на София е, че софиянците са мързеливи и добре, че идват хора и от други населени места, та градът да стане европейски.

7

Анонимен

преди 6 години

Ангеле,ти ли го написа това?Знаех,че се неграмотен,ама чак толкова...:-)

6

Анонимен

преди 6 години

Като гледаме, кой се присмива! - днескато, дето е най-простата и манипулативна, финансирана от чужбина локва!Точно това ви е таргет групата и средата!Що се дуете, не е ясно?

5

до Фарс

преди 6 години

Децата са отражение на родителите и тяхното възпитание.Каквито са родителите на двета малки пач'вретки.Такива са и те.После наргилета, ножове,асансьори в чужди блокове-резултат.

4

фарс

преди 6 години

Това пропаднало природно недоразумение Сузанита дава "пример" как може едно дете на известен човек да деградира преди да се е изградило като индивид. Виж каката Гери- Никол копае дъното на падението!

3

Софиянец

преди 6 години

Проблема на София е, че се домъкнаха тук всякакви ceльофци от кол и въже, ние софиянците трябва да се изчистим от ceляните, много ceляни станаха в София, столицата е за софиянците, а сельофците да си ходят на село.

2

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че такива мякалници вече превзеха и София.

1

Анонимен

преди 6 години

Драскачите от сайта крайно време е окото им да "хване" българската граматика.И да я изучат писмено, след като се водят български сайт.Устно не е задължително,помежду си могат да са илитерати.