60

Анонимен

преди 6 години

Няма държава косово. И никога не е имало. Това е американска провокация за налагане на исляма в териториите на православните народи. Настройват ни едни срещу други и така им е много удобно да правят каквото си искат . и нахлуват мюсюлмански пълчища в нашите земи......... Гну сна политика

59

редник

преди 6 години

Не слушайте русофобите и с едното ухо дори ! Това са охранени крадци алчни до смърт ! Ще повлекат и нас ! Ние на тази територия се броим на пръсти , те искат от съседите стари земи! Пак сме на грешната страна с грешните хора! Този път може да е фатално !

58

редник

преди 6 години

ДО СЕРЖАНТА Конфликта винаги е между имащи и нямащи ! Едните искат промяна другите не искат ! Нямащите са взели от имащите , Не Русия от България ! Ама ти с твоите волове още се бориш с нямащите нали? И не споменаваш че тогава дядо ти е бил ортак с немците? Е и сега сте така и пак дръвцето ще е накрая !

57

Анонимен

преди 6 години

Проблемът със заграбените български територии е огромен. Затова гласувам за патриотите. Също и заради националната сигурност и заплахата че народът ни ще изчезне.

56

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ Гърция и Турция имат отвратителна политика в Македония и беломорска Тракия. Призови да направят нещо и за избитите, като кучета и прокудени българи там. Помогни да си върнем Одрин и Солун или не ти е наредено да пишеш по тези теми?

55

Анонимен

преди 6 години

Това да не продажната българска върхушка, която срещу безплатно пътуване до Чикаго и назад призна Македония?

54

Анонимен

преди 6 години

Сърбия има отвратителна политика в западните покрайнини, не разбирам защо политиците се правят че няма такова нещо. Българите там постоянно се молят за помощ.

53

Бодеминагазо

преди 6 години

На никой не му дреме на дедовия, какво признава Сърбия. Тия са били фактор в откакто ги има само през соца, когато СССР им подариха командването над 5 други държави за 40г. 5 държави, на които както и на България СССР смениха властта с военна намеса. През цялата си останала история сърбите са пълни мишоци без собствено мнение за нищо. Или са *** *** на Австро-унгария или на Франция или на Русия, сега продължават с Русия ама се присламчват и към ЕС.

52

До 51

преди 6 години

Доколкото знам през ВСВ сме спечелили (а не загубили територия), парче отДобруджа, подарък от Хитлер за цар Борис.

51

Анонимен

преди 6 години

Ако не признаят Косово, няма Европа.

50

Анонимен

преди 6 години

До След ПСВ и ВСВЕ, сега Сърбия е на губещата страна и се сви като свинска кожа на припек. Дори излаз на море няма вече, а ще загуби и Войводина като се правят на много отворени и се правят на големи русофили.

49

Анонимен

преди 6 години

ще признае . И косово и всичко ще признае сърбията след като играе по путинчовата *** .

48

Анонимен

преди 6 години

До КаринаВъв войната важи само закона на силата.

47

Анонимен

преди 6 години

Стига сте плюли. Нарича се политика. Ако ти си силен, а съседа ти е слаб, не го оставяш да стане по-силен и му взимаш, каквото можеш. Това е всяка държава, включително и България. Последните 80 години са и твремсем експеримент, но и на него ще му мине времето.

46

Анонимен

преди 6 години

Защо Гърция , не се приготвя да ни върне Беломорието ? Нали договора е за 100 години ? Има ли запознати по темата ? До колко знам след изтичането на тези 100 години земите ни трябва да се върнат доброволно ?? Някой по запознат по темата ?

45

Гложанин

преди 6 години

1885: Сърбите нападат България само затова че се обединяава, силите на Балканите щяли да се променяат. 1913: Сърбите и Гърците правят съюз срещу България за да и отнемат голяма част от Македония и да си направят "топла връзка" помежду си. 1918: Сърбите крадат Западните Покрайнини и Струмичко. 1945: Сърбите преобръщат Вардарска Македония със сърбизирана кирилица и фалшива история, срещу майка България

44

Дрангов

преди 6 години

Кога крадеха Босилеградско и Царибродско убаво им беше, а сега как им е? Е така се чувстваха и Бъгарите през онова време. Да не споменавам за Македония, когато неможайки сами, се сдружиха с гърците и откраднаха голям дел от Македония.

43

До Македон

преди 6 години

Нека помине некое време, е видиме што е се случи. Зошто уште немате железничка линиа и автопат кон Бугариа? Се плашат твоите србо-гркомански власти дека е се обединиме ***? Само север-уг ви функционираат сите врски. Од таквите како вас е а загубите и Вардарска Македониа, а за Бугариа не се секира, е опстои, затоа што има вистински патриоти, со вистинска историа. И да, Бугариа е основана 681 година и сеуште постои под тоа име.Со почит,Дрангов

42

Анонимен

преди 6 години

До редникНяма по отвратителни и гнусни същества от доброволните руски роби. Готови са по всяко време да оплюят България и българския народ.

41

Анонимен

преди 6 години

Ами продължавайте да се видите по акъла на руските *** и ще останете не само без Косово ами и без Войводина.