26

Анонимен

преди 6 години

Нормално, има всички предпоставки за намаляване на престъпността.БСП не е на власт, доходите растат заедно с покачването на БВП.Съвсем в реда не нещата.

25

Men

преди 6 години

Как така спада като няма ден без Крими новини особено последните дни с убийство на 11 годишно момиче. .. и престъпното подпалване на югозападна България...какво ще остане за бъдещеото поколение...

24

Анонимен

преди 6 години

"Престъпността спада, през 2016-а най-ниска"Toва да отидат да го разправят в по малките населени места където малцинствата върлуват. На "бизнесмена" дето се "самоуби" и му търсиха седмица предсмъртното писмо и пистолета. Или пък на роднините на жената която беше застреляна и момичето което беше заклано. (И това е само от последните няколко седмици. Ако цитирам само статии от медията ви до 2016 ще станат хиляди)

23

Анонимен

преди 6 години

Това е долна милиционерска лъжа. Така се получава защото, отивайки в рушветчийното да подадеш жалба, минку шкембето почва да увърта, *** няма нужда,няма смисъл, нищо няма да стане и стресираната парцалеса ревяща за пари и чорапки,ви дава да попълните бланка,озаглавена сведение. Тоест нищо. Оплакваш се на Арменския поп,а ушеф гони михаля. А всъщност се извършват ежесекундно какви ли не сериозни престъпления, но корумпетата имат устни заповеди да прикриват което може,докато далавераджийстват.

22

ура-а!

преди 6 години

Темпът на спадане престъпността у нас показва, че към Коледа престъпността у нас ще падне до нула (0)! Особено, ако още сега удвоят пак заплатите на милиционерите и техните началници!

21

Анонимен

преди 6 години

Цецо Лъжецо ли ги разпространява тези лакардии?!

20

от 7 до 15

преди 6 години

Антикомунист съм.

19

Академик

преди 6 години

Даже престъпниците напускат *** на ГЕРБ!

18

Факт

преди 6 години

Хората нямат доверие на полицията и не пускат жалби,и в МВР го знаят но се правят на луди,и не правят никакви реформи зада се променят нещата.

17

Би

преди 6 години

Намалява ли? То, и България намалява с 4 човека дневно,а МВР състава е константа...

16

Пак

преди 6 години

Стига с тези фейк нюз,всички знаем каква е истината..

15

Бе

преди 6 години

Некакъф сополиф *** дрънчи непрекъснато по форума за *** и комунизъм вместо да лиже зад.. на простака от банкя.

14

Миял

преди 6 години

До Анонимен--7;Като беше хубаво при СОЦА защо пазехте границите че птиче не можеше да прехвръкне.Ако имаше свобода щяхте да останете само *** в Б--я. Не пускахте народа да излиза за да има кой да ви ХРАНТУТИ.

13

сминдух енд чесън

преди 6 години

Единственото ,което намалява с бързи темпове е населението.

12

Миял

преди 6 години

През 60-те год. на "свободата" убийствата са 2 пъти повече. Освен това годишно се издават между 50 и 60 смъртни присъди. *** да млъкнат,защото никой не е убивал повече от тях. Така беше през реалния соц ,недоносчето както го нарече Правешкия хитрец.

11

extremist

преди 6 години

КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ БЕ ? ТО ПРЕЗ 2016 ИЗОБЩО НЯМАШЕ, ПЪК И ЦАЦАРОВ СЕ ПОБЪРКА ОТ ЧУДЕНЕ ОТКЪДЕ ДА НАМЕРИ БАНДИТ ДА ГО ВКАРА В ЗАТВОРА, ОБАЧЕ НАЛИ НЯМАМЕ ПРЕСТЪПНОСТ, УСПЯ ДА ОКОШАРИ 1 ИЛИ 2 ОТКАКТО Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР...ДОБРЕ ЧЕ ТАЯ ГОДИНА СГАЩИХА СУДЖУКА, ЧЕ ИНАЧЕ ДЛЪЖНОСТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИЗЛИЗА ЧЕ НЯМА ЗА КАКВО ДА ИМА ТУКА...

10

Анонимен

преди 6 години

Медиите пи цял ден се чудят какви статии да пишат. А най-лесно е да се отвори пресцентъра на МВР и да се публикуват "готови" новини.През '90-те наистина имаше много повече престъпления но не съобщяваха за всичко

9

Анонимен

преди 6 години

Престъпността пада, но драмите си остават същите, нямат край.

8

Анонимен

преди 6 години

Тази статистика можете да я пробутвате на марсианци, но не и на нас! Супер нагло е, остава да кажете, че сме и най-щастливите, здравите и богатите в ЕС!

7

Анонимен

преди 6 години

Хвърлят прах илъжи в очите на хората. Не намаляват престъпленията, а хората просто не се занимават да ги докладват в полицията защото знаят, че това е чиста загуба на време.