25

Анонимен

преди 6 години

Доктор Майкъл Суанго с 1 500 убити пациенти. На територията на САЩ и в Зимбабве. Сменял местоработата си от щат в щат като навсякъде сеел смърт. Дори се опитал да отрови колегите си от един спешен център слагайки им отрова в каната с чай. Но те я били поставили нарочно съмнявайки се в него и после я занесли в лабораторията за изследване. Има много лекари и сестри отровители и серийни убийци. Четете kriminalnidosieta

24

Анонимен

преди 6 години

До К.М.ТПо-лесно е да го направим християни и да ни слушат, отколкото да се налага да избиваме едната половина, че да поробиме другата половина.

23

Анонимен

преди 6 години

Един атеист посетил островите Фиджи и казал на главатаря на ***: ...Те такива скалъпени историйки колкото щеш...

22

Анонимен

преди 6 години

За да изпъкне в очите на слепците отровил 84 невинни пациенти. Това е правилното обобщение.

21

Анонимен

преди 6 години

Че то в много религии е заклеймено убийството и самоубийството ама това не пречи ората да се избиват.

20

Анонимен

преди 6 години

Този е потомък на доктор Менгеле.

19

Анонимен

преди 6 години

До 20Предполагам мюсюлманите имат също поне 200 такива историйки :) Забравяш май светата инквизиция и подобни изродщини. По-добре без богове. Хората да приемат отговорността за действията си, а не все да чакат инструкции от 'горе'.

18

К.М.Т.

преди 6 години

"Един атеист посетил островите Фиджи и казал на главатаря на ***: - Вие сте велик главатар, но съжалявам, че сте послушали мисионерите и сте приели християнството.Вождът посочил един камък и спокойно отговорил: - Преди мисионерите да ни донесат Библията, на този камък разбивахме главите на враговете си и изяждахме телата им. Ако не беше тази книга, която ни обърна от диваци в хора, вие никога нямаше да си тръгнете жив от острова."Та казвате, че християнството била изродена идеология?

17

Атанас Илиев

преди 6 години

Новият Д-р Менгеле. Пак в Германия. Едва ли е случайност.

16

Бау

преди 6 години

Искал е да бъде герой. Това му е бил фетиша. Да 'спасява' животи.

15

Анонимен

преди 6 години

Много чoбaни и касапи тук са се изцвъкали... Какво общо с християнската религия има убийството? Та в нея е заклеймено дори самоубийството, а някой режат и в 21-ви век глави като зелки!Caтaнинcкa и човеконенавистна идеология за пpимaти и едноклетъчни...

14

Анонимен

преди 6 години

В името на господа Бога наш Исуса Христа ли ги е извършил тези деяния?

13

Анонимен

преди 6 години

До МедикДа има, но този е инжектирал вещества, за да покаже професионализъм при спасяването после. Отдавна системата трудно произвежда Лекари, а още по-малко Медицински кадри. Заради бездарността и безотговорността на едни всичко отива към протоколно лечение и ако не влезеш в правилния протокол няма кой да ти помогне. И ние натам сме се запътили със страшна скорост.

12

ДО № 1

преди 6 години

МНОГО СИ ***! СЪГЛАСНО НКПД ТОВА СА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ / ПРОФЕСИИ: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА (БРАТ) С КОД 22215001 ; САНИТАР (САНИТАРКА) С КОД 53211002

11

Медик

преди 6 години

Има много случаи на прикривани убийства на Запад в хосписи и болници. Понякога медици с такава психилогична нагласа се вземат за т.нар в други страни "Ангели на смъртта" и с "благородни" (в тяхните очи) подбуди евтаназират терминално болни.

10

марс

преди 6 години

До Анонимен 11простият човек лесно се управлява !!!!...нали!

9

Адолфчо

преди 6 години

Достоен наследник на Райха

8

Старшинка водолаз

преди 6 години

Казвах ви аз - бялата мафия не спи и денонощно си грижи за нас!

7

Го4о

преди 6 години

НЕВИНЕН до доказване на обвинението!

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно, е че винаги системата открива европейците. Ако беше цветна тарамбука, дето има Ph.D. по използване на двупластова тоалетна хартия и вода за миене, щеше просто да се претендира, че е ***. Какъв е извода - подменете всички с усмихващи се създания и никойняма да знае от какво умират. Помните ли случая в Либия. Интересно всички, сестри които са били изтеглени от техните си държави са абсолютно невинни, а когато стане нещо все претендират, че са прости но иначе все те командват.