10

раджка пур

преди 6 години

ами, крадлата е от онези нисши, които изгонихме от Индия, това са нисши човешкисъщества с увреден генетически код, грешка на природата.

9

До 1

преди 6 години

От какво е била недоволна ли?Ами явно нищо не е можала да открадне, крадлата...За да няма инциденти, трябва фейс контрол за това долно племе и да не се пускат вътре.

8

Пламен

преди 6 години

Тя държавата последна ще разбере, че ЦСМП трябва да се охранява физически. Не да има един фелдшер в смяна, а бодигард. Едно време милиционерите имаха стая и гумени палки за такива случаи. Ще заровим хиляди левове за най-безсмисленото кръгово кръстовище на полуострова и "модерен" център на града, за други "пера" все ще няма. Нека! Явно кмета е горд, че пред Общината (сградата) ще има пътен възел, в нея - магазин за дрехи втора употреба а около нея смърди на опи%%но...

7

Бурике

преди 6 години

Не са шведи,оландци са.;Той сина като си дойде от оландия,ще ти плати;.

6

123

преди 6 години

За етносът няма и да питам, има ли смисъл?!

5

Анонимен

преди 6 години

Винаги се "развихрят" там където минава номерът. Как един път не чухме "крадла се развихри в агитка на футболен мач" или пък "крадла се развихри в мутренско заведение на морето". Само че след подобни развихряния ще я пишат нея в хрониките като потърпевша, при това доста по-сериозно.

4

Анонимен

преди 6 години

Сичко ша напишат само нема да напишат, че са шведи.

3

Анонимен

преди 6 години

Крадлата побойничка е от бра'чедите на Радж Капур.

2

Аз казах ли ви?

преди 6 години

Всяка медицинска сестра - с пистолет!

1

Анонимен

преди 6 години

От какво е била недоволна?