36

Бисер Русанов

преди 5 години

За канабиса като дрога" могат да го описват само индоктринираните - идеологически обработени необразовани, невежи и не информирани, тоест дезинформирани от мас медиите за масова дезинформация с истинската информация за това растение от природата, което ни е дадено да се лекуваме и да живеем по дълъг и здравословен живот, но нас нас ни се казва от правителствената система, че това не е растение, а е дрога, която информация трябва да приемаме изцяло на юнашко доверие без право на тестване или притежаване!. Напротив вече съществува тонове от информация с множества от тестове и доказани експериме

35

Бойко

преди 6 години

Абсолютно съм за легализацията. Ганджата е антидепресант.

34

До 28

преди 6 години

Абе ***, семената за канабис, както и цялото оборудване за отглеждането му са легални и не са наркотици! Ти ял ли си кифла с маково семе? Ако да, значи според твоята (както и държавната всъщнност) логика си наркоман! Във всеки био-магазин се продават семена от канабис като хранителна добавка, а във всеки риболовен като захранка! Ти си *** като полицай! Забранено е отглеждането/култивирането на определени сортове с психотропни свойства, въпреки, че канабиса се дотира, и то добре от ЕС... ;)

33

Анонимен

преди 6 години

Наркотиците трябва да бъдат легализирани, а продажбата и употребата им - регулирана от държавата. Така мафията и правителствените им съдружници по света ще останат без едно от основните си пера. Всъщност наркотиците, взимащи най-много жертви винаги са били разрешени - алкохолът, захарта, кофеинът... да не говорим за психотропните бомби, предписвани от психолози и психиатри. Най-крупните наркодилъри в света са ЦРУ и СЗО.

32

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да продават. След като държавата може само на черно да продава, какво се очаква от нормалните клиенти. Легализирайте и всички ще са доволни. Е, само една шепа политици ще загубят печалбите си, но ще свикнат с това.

31

Анонимен

преди 6 години

Семената от канабис са едни от най-полезните сред семената в света, може да си купиш от магазина и да си ядеш, престъпление е, че растение, от което няма нито един смъртен случай в цялата история на човечеството, е регистрирано като незаконно и се води мн опасна дрога, ама аз си знам, че това е заради ниският ментален потенциал на обществото като цяло - елит, политическа класа, народ, ще видите след 10 години колко ще е забавно в света като цяло, понеже всички сте мн еволюирали в съзнанието хора

30

kolio99

преди 6 години

До Kralъхъ скоро ги имаше по новините , какво правят тревоманите...и после тревата им била виновна!!!1

29

Ха

преди 6 години

Браво. Най- накрая някой се усети!Успех със сайта.

28

Гошу

преди 6 години

До Докато не се усетятШапка свалям брат. Мерси, както и на Ангел отдолу :))))))

27

Анонимен

преди 6 години

До 21 "До сайт майт"Интересно, че "аборигените" от Роял Мейл, куриерската фирма, която ползват за доставки от сайта пишат следното:"Prohibited products are not permitted in the mail under any circumstances. - Narcotics, psychotropic substances, anaesthetics, toxic materials"

26

Анонимен

преди 6 години

статията е поредната "минутка за реклама" в шахматният сайт - днес.бгзатова казвам, че журнилистите са съучастници в много убийства и престъпления ...ако до момента никой не е знаел, че "доставят по домовете", сеге вече е пуснал търсачката...за убиване в тоя сайт!

25

ponti

преди 6 години

Това е хубавото на глобализацията - че скоро държавата няма да може да контролира всичко. Това е един пример. Uber е още един. Bitcoinвалутата е още един. Офшорките са ретро история,но все още актуални. Платформите за отдаване на частни имоти под наем без данъчна регистрация (по схемата на Uber) е още един пример... Данъчните, митничарите и полицаите са дървени мозъци и му изпускат края!!! ... и така трябва!

24

Анонимен

преди 6 години

Ще ги хванете за опинците. В семената от канабис /коноп/ няма нищо незаконно. Който ги посади вече си носи отговорност. Семена от коноп има и в захранките за риба. А сега напишете статия - магазин за рибарски такъми продава семена от канабис. Има и в някои зърнени храни по биомагазините. Не виждам да вдигате много шум?

23

Демократ

преди 6 години

Нормално е при демокрацията да се продават наркотици. Във всички цивилизовани демократични страни където хората благоденсват и взимат по 4 хил евро заплата се продават наркотици, това е бизнес за милиарди - в Париж, в Лондон, Берлин, Ню Йорк - навсякъде се продава дрога и се правят огромни обороти.

22

Анонимен

преди 6 години

Хаха, кои са тези балъци които са плащали по 100 лева за семки от някакви миризливи петричкки ниви :)

21

До сайт майт

преди 6 години

Забранено е в аборигенската ни държава. Сайта, който ги продава се намира извън нея, а там е разречено и си е напълно законна дейност. Глобалозация, брат! :-)

20

БАба Дилър от Петрич

преди 6 години

А аз се чудех внука защо пуши бегонията.

19

M

преди 6 години

Primer - vyv Vienna pylno s growshops, BG panika ..mn zle tazi dyrjava...

18

Анонимен

преди 6 години

И как е скрит сайта като самото заглавие е канабис семена. ГДБОП сигурно спят като заклани а? Пречел им един коментар, а за такива отрови не си мърдат и пръста. Защо?

17

трът

преди 6 години

Ако тяхната логига мине прес съда, то аз ще продавам тринитротулол, динамит и прочее с учебна цел за час по химия и физика, изучаване бризантността на в-вата. после само да смеят да ме преследват за тероризъм, ще ги вкарам даже в Страсбург.