13

Стойчо Керевиза

преди 6 години

Поредната статия, целяща дезинформация. При положение, че Земята е плоска, как тези телескопи снимат обекти, които се намират в небето над т.нар. "южно полукълбо"? Нали Земята е под тях и стои на пътя им? Ако пък телескопът е под Земята, как приемат сигнала, като живеем от горната й страна, а той не може да мине през нея? Не се заблуждавайте...отвличат ви вниманието с измислици, за да скрият истината - дължим нещата, които знаем за космоса, на напреднали същества от Сириус и Орион.

12

Анонимен

преди 6 години

Тея отдолуи повечето са евах ти и бишанаците ;)))България се разпадна, те още за и против руснаците, комунистите, американците, марсианците и т.н... Ако влагахте толкова усилия в дискусии за България, вече щяхме да сме покорили космоса за тея 30 години ;)))

11

Анонимен

преди 6 години

До Шматка:Събери си ти милиарди и си изследвах, каквото ти сърце иска с тях.

10

Анонимен

преди 6 години

*** кви океани има там ? Откде са ги видели ?

9

Анонимен

преди 6 години

Спускане на кого? На камик или паламанде наивнико, аз също бих спуснал нещо, ако платиш "експедицията", за "резултата" ще платиш като се върнем И на тебе чао...

8

Анонимен

преди 6 години

Пичове :) минлата или по миналата година имаше спускане в Марианската падина .... Хайде като се ограмотите малко по темата ще говорим пак :) лек ден.

7

5 до шматка

преди 6 години

Приятелю, хората гледат фантастични филми от времето на Чаплин и си мислят,че извънземните ще ни ядат, бият, трепят, обичат, обучават и т.н. и т.н и най-вече изглеждат странно. Учените са от нашият вид и имат същите фантазии, а някой даже консултират Холивуд, а вече може и новото руско фантастично кино. Каквото и да се прави става дума за ЕДНИ ПАРИ. Всичко си има и "почвата", днес е така,след 200год друго......

6

шматка

преди 6 години

До 5Не пиши такива работи че ще те заклеймят като булгаристанецКогато веднъж писах че е по добре тези млрд да бъдот вложени в изучаване на нашата планета а не в такива безсмислени проекти ме направиха крив.Имаме косм. технологии които реално стигат до околоземна орбита а търсим ***.ките си на места където няма да можем да стъпим и след 50 г.

5

Анонимен

преди 6 години

Алоу..учените, ние още не знаем какво под Земята 13км на сушата и под 3-4км в моретата. Прочетете,че при единственото спускане под 11км през 60те,са видяли "риба", но не са имали фотоапарат.Тези теории за връзка на водата в космоса с органичен живот са доста кухи. Нали навсякъде има лъчение т.е. нищо подобно на нас-няма шанс.Ако има някой да живее в среда без магнитното поле, е по-вероятно да не е на водна основа, даже не знам за какво му е тяло изобщо?

4

Анонимен

преди 6 години

До 1Между друото в научния свят на никой общо взето не му пука кой каква националност е. Това тревожи само вас психично нестабилните които живеете в някакъв си ваш измислен свят.

3

шматка

преди 6 години

Той живота не дойсе ли с "Прометей"

2

Анонимен

преди 6 години

До 1Така като гледам си типичен представител на РОДНОТО образование и нямаш никаква идея за какво става дума в статията. Почти всички сонди в Слънчевата система са изстреляни от НАСА без помоща на Руснаците, така, че съм сигурен ще намерят начин. Така, че ако нямаш какво смислено да кажеш (което е крайно очевидно) по-добре си замълчи и не се излагай.

1

Анонимен

преди 6 години

Хамериканското образование не е напълно наясно колко вода има на Земята та сега им трябва телескоп в космоса да проверят? А да видим дали въобще ще го изстрелят ако Руснаците се заинатят и не им дадат ракета носител. Току виж се оказало че става дума за шпионски сателит.