25

Анонимен

преди 6 години

До Петко 17Мен лично ме е срам! :)))

24

Анонимен

преди 6 години

Единственият който превръща агентурния си псевдоним от Държавна сигурност в официален такъв. С друго не знам да е известен-дърт ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Пропуснали сте най-важното, че е доказан лъжец и мошеник. Всички тия изхвърляния за Холивуд, режисиране, актьорство, фирми и пари бяха едни лъжи, разпространени от самия него.

22

Анонимен

преди 6 години

Поредният роден политикан-циркаджия.Използвач.

21

Бай Х

преди 6 години

пич е той - тренирал е Брус Дикинсън- на кандидат президентските каза на петър стоянов, че иска да унищожи ракетите в безмер , ония му се смя и се хваща за главата ...и три месеца след изборите ракетите бяха нарязани- казваше на муравий радев - че е ТРЗ - труд и работна заплата ...като стана финансов министър на Костов , Муравей беше с едно опърпано сако в интервю пред панорама... след година две министър и до сега вече е с едни лъскави костюми- да е жив и здрав Жоржа...

20

сминдух енд чесън

преди 6 години

Защо по документи се води ,че е политик,защото пак по документи е бил сътрудник на комунистическата ДС.Проста и ясна картинка.

19

Анонимен

преди 6 години

не ме гледай гладно замундецо

18

Анонимен

преди 6 години

глупости - умни неща. Говорше на кръчмарския език, на който говори Борисов днес. Това че се разграбав го знаят всички, нима Ганчев не е грабил?За Бизнес блока излязоха доста мръсни неща.

17

Петко

преди 6 години

Жорж Ганчев говореше поне умни неща и как се разграбваше и разграбва народа. Ако някой от драскачите тук мисли, че е нещо повече от него, да го докаже или да замълчи засрамен вовеки !

16

Анонимен

преди 6 години

Жоржи има магазин за обувки на Пиротска! Затова е нормално да е там почти през целият ден. Бъбрят си ,заедно с жена му...най вече той ! :)

15

Анонимен

преди 6 години

До inedТочно така е! СДС = Сътрудници на Държавна Сигурност! А ДПС Партията на Държавна Сигурност! Разменени са само буквите Д и П

14

Окото на Медуза.

преди 6 години

ЧРД.Пич неразбран от много хора!Бъди жив и здрав

13

Стефанов

преди 6 години

Агент на ДС. Тарикат. Авантаджия. ***.Къде видяхте нещо стойностно?!

12

швестер

преди 6 години

Джордж Ганчефф ама Георги Петрушев Алеко ще ги надживее всичките

11

fsb

преди 6 години

Велик! Вечно усмихнат, дано така и да остане, жив и здрав за рд-то!

10

Хубав човек

преди 6 години

Не ме гледай умно, българино! "Някои господа от големи държави са казали на господин Костов: хвани това робско племе за гушата, един милиард годишно обратно връщайте дълга, ще си обърнем главата за демокрацията и правнуци ще плащат заемите, които ще ви даваме сега, за да ви държим на власт. Това е схемата.Съсипаха го предателите и безгръбначните, подлите, малките, без лица.От типа: Хари Потърчета. Шамаросващите жени. Печалбарчета, които като направиха първия милион и се мислят за велики

9

Анонимен

преди 6 години

Ей, Българино! не ме гледай Тъпо! не занеш ли че съм спал с Клоудия шифър! не знаеш ли че съм първи приятел с Де Гол. вади снимка на която са заедно, прегърнати през рамо. А в действителност той го е видял веднъж в живота си, но разправя едва ли че Де Гол му е първи приятел.

8

Анонимен

преди 6 години

Жорж Ганчев бе началото на явлението "Бойко Борисов". говореше на "народен"език, разбираше от всичко, ивънсистемен играч непринадлежащ към никоя партия - на избори за президент достиган 25 процента. Беше внедрен от БКП, за да разбие СДС от вътре, но бе забавен и хората му се връзваха.

7

Анонимен

преди 6 години

Един от хората, които подобно на Симеон , решеха , че щом са живяли в демокрация ще успеят да я обяснят на българина. Но идвайки в БГ се сблъскаха с истината- корупция по всички нива , която рано или късно те отблъсква. Дават си сметка че не можеш и да уволниш провинилите се, защото не знаеш колко зле ще е следващия.

6

Анонимен

преди 6 години

Ей не мрът доносниците долни.