24

До 30

преди 6 години

До Анонимен "Борисов ни продаде на Макрон за една любовна прегръдка и потупване по рамото"Не си прав! Не само това: И нагледно му показа какво е духовата музика и в частност - кавала!

23

Анонимен

преди 6 години

СТРАННО, ТОЛКОВА ГО ОБИЧАТ В БРЮКСЕЛ БОКО, А ПЪК ОТ 2011 Г. ДО СЕГА НЕ ИСКАТ ДА НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН???

22

Анонимен

преди 6 години

Борисов ни продаде на Макрон за една любовна прегръдка и потупване по рамото.

21

Blussel

преди 6 години

Chakai malko...

20

да крепим френските

преди 6 години

Като искаме от нашите работодатели защо не искаме същото и от френските. Филиалите на френски фирми у нас (доколкото изобщо ги има) плащат ли на работниците в България за същата работа същите заплати както във Франция? Не ми се вярва. Но това го постави пред Макрон президента Радев, за Бойко такъв проблем няма.

19

само да ги крепим

преди 6 години

Само да подкрепяме БГ бизнеса, а те да си карат джиповете, а работниците да са бедни, защо и накрая да не сме съглсявали, искаме европески заплати да се плащат от БГ работодателите и като коандироват във Франция там 2500, нашия селски бизнесмен да даде 2000 евро, това е командировка, а не да пише 1000 лв в договора. Прав е Макрон, защо подбиват пазара на труда, накрая превилигировани са само БГ шефовете? Така ли е според вас?

18

помислете добре

преди 6 години

Хора, нека помислим добре, защо е лоша директивата и за кой е лоша, за енда шепа собсвеници на фирми, които водят работниците на трудов договор тук, плащат някакви дребни пари, а те работят във Франция и накрая получават няколко пъти по-малко, защо да е лоща директивата. Тия наши бизнесмени да се научат да плащат европейски заплати. Французите в БГ също.

17

Анонимен

преди 6 години

И тогава мигрантите ще се юрнат в България защото сме Шенген вижте Италия

16

Анонимен

преди 6 години

Толкова нагли и алчни, а иначе си продават *** в България. Наистина са им малко атентатите на тезинагли к0пелета, но суджука е виновен, защото само се кланя на тоя и на оня.

15

Анонимен

преди 6 години

По думите й най-важният резултат от визитата била подкрепата на Франция за "чакалнята" за еврозоната-------------------------------Хахах, направо е кеф да гледаш как нашите тъ-панари стоят изцяло надупени пред силните на деня, как безропотно козируват на всички техни заповеди, а в същото време това което получават насреща е обещание за влизането някога, в някаква си чакалня!!! Дори делегацията ни за подписването на Ньойския договор не е била така унижавана като днешните ни политици!

14

Анонимен

преди 6 години

Всеизвестно е, че робите могат да чакат.

13

Аман,беее!

преди 6 години

Стига с тоя Шенген! Защо толкова бързате да ни унищожите?

12

Ханко

преди 6 години

Навремето искаха да са в ядрото на СИВ , сега на ЕС , кога ще разберат , че за да си успешен трябва да си в собствена орбита , а не в чужди ядра..направо сме аборигени радващи се на добрия капитан на чуждия кораб вземащ златото ни срещу стъклени топчета и огледалца...

11

парле ву франсе?

преди 6 години

Алон з,анфан дьо ла патриьокотрьо ла тираниьо!

10

Анонимен

преди 6 години

поправка-дъмпинг

9

епохални времена

преди 6 години

В България ЛИДЪЛ плаща по 800 лв.,във Франция-по 2000 евро.Когато КАРФУР дъмпи местните търговци,това е пазарна икономика.Когато шофьорите ни фалират западните,това вече е социален дънпинг....

8

Анонимен

преди 6 години

Защо ни е зор да приемем еврото? Да плащаме гръцките дългове? И да поемем удара от предстоящото скапване на италианската банкова система?

7

До 5

преди 6 години

За пръв път чувам че има изискване да не сме обвързани с Еврото във валутен борд. По скоро трябва да приемем Еврото като разплащателно валута, а левът да изчезне

6

Анонимен

преди 6 години

Да влезем в Шенген пък хората кучета ги яли.

5

Анонимен

преди 6 години

Какво доверие при тази излагация с президента и ББ.