30

Чудоголямо

преди 5 години

Притежателите на имоти с нотариални актове в район "Централен" , ще бъдат обезпечени с нови жилища с нотариални актове , адекватни на квадатурата на която са били собственици на имотите , бутнати от община Пловдив поради належащ устройствен план в микрорайон в район " Централен"

29

Kirivi

преди 6 години

Kade Irina Bokova da go zastitava na nego na unescoto i na culturata....

28

Анонимен

преди 6 години

Щом няма коне на артистите живеещи там, добре. Към защитниците по-долу: А вие пробвали ли сте се да си построите постройка където ви изнася и да си живеете там? Не говорим за колиба в гората!

27

Анонимен

преди 6 години

До до 8Не си прочел внимателно.В коментар 8 е казано да се изкупуват къщите на онези, които искат да ги продадат. Ако новозаселените там роми нямат 800-1000 лв /по толкова върви една къща в такива села/, държавата да я купи и после да си вземе парите на изплащане.Не е вярно, че няма да може да ги накара да си изплатят къщите. Всичко е възможно, само управленска воля няма!Иначе, другият вариант е да ги настанят в общински жилища по градовете. Те ще ги съсипят и след 5 години ще искат нови!

26

Анонимен

преди 6 години

Малко не ми се вярва ГЕРБ наистина да направят това срещу електората си, пари на вятъра ако е така.

25

Анонимен

преди 6 години

DARGAVATA DA NI OSIGURI NOVI I OBZAVEDENI KASHTI,PA TOGAVA DA BUTE.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГ-н ***, един по-долу пишещ, ако забелязвате ни нарича с обидната дума ***! ЗАЩО НЕ ТРИЕТЕ!!!! Аз като напиша народностното наименование на т. нар. роми и ме цензурирате!!!

23

гьобелс

преди 6 години

До НеаКакво си се загрижил за тях бе! Да ходят където искат! Да се махат оттука! Загрижил/а/ се за тези пар....ти! Ето - четох в един вестник - правителството на Индия заявило, че приема ц......ни от всички държави при съответна договореност, т.е който от тях иска може да си ходи в Индия. Но от нашите пишман управляващи никой не се интересува от това предложение на индийската държава!

22

Анонимен

преди 6 години

А колко от англичаните, които с искрено желание си купиха къщички в обезлюдяващи се български села и ги отремонтираха и обзаведоха, след първо заминаване ги намериха оглозгани от същия този етнос? Какъв беше ефектът върху пазара на недвижими имоти, който бълваше ново строителство за англичани и руснаци, а щетите се усещат и до днес?? Колко социални жилища, раздадени на този етнос, след настаняването им се превръщат в развалини за по-малко от месец?

21

Анонимен

преди 6 години

"Поскройки" ли, Пете?

20

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е всички ромски махали у нас да се преселват към Турция.Там Ердоган осигурява работа и жилища за всички роми.И джамии им строй.Отказват се от българското гражданство,отиват в Турция и живеят добре.

19

Nigubutaiteve

преди 6 години

Isliamska culturna darjava v Plovdiv, Varna, Sofia...bez tova ne moje...

18

Анонимен

преди 6 години

А да, пълно е с обезлюдени села, но да не забравяме, че се обезлюдяват И заради набезите на определен етнос и че съществуващите сгради са подложени на разграбване и разрушаване точно от този етнос, който макар и на село и с двор, не намира за необходимо да бодне поне коренче домат в градината

17

Анонимен

преди 6 години

Ако са предупредени година по рано (както май е) то къде ще идат е чисто техен проблем.Ако просрочиш кредит към банка, никой няма да ти даде толкова време за изнасяне.

16

Неа

преди 6 години

Въпроса ми къде ще отидат е сериозен , не ми цъкайте минуси , а ми кажете . Защото има план в образованието за приемане на нови 15 хил които никога не са учили. Интересува ме къде ще спят ? Кой ще им осигури подслон ? И най вече по кой проект ? Да не им раздават общински жилища ? Кажете ??? И аз да се наредя

15

до 8

преди 6 години

Искаш да кажеш, държавата т.е. ние, да купи на шведите къщи по селата!? Когато почне да купува на всички български граждани, тогава и на тях!

14

Анонимен

преди 6 години

а във варна кога?максуда е вече почти в центъра, а вътре все още се виждат колиби!

13

Анонимен

преди 6 години

Които са без документи да се съборят изрядните да се оставят ...... А фашагите да не реват защото само в мечтите си могат да има такива кащи

12

123

преди 6 години

може ли аз да карам багера, пари няма да искам, даже ще ви дам.

11

до 11

преди 6 години

Работа има колкото щеш!Никой не е длъжен да остава с едно дете, за да има държавата откъде да взима пари за безкрайните помощи за децата на безделници.България е водила няколко войни по царско време.След всяка от тях, десетки хиляди жени са оставали вдовици с по 5-6 деца и без никаква чужда помощ са ги отглеждали, обработвайки по земята.Повечето фамилии са имали по 25-30 дка наследство на по няколко братя.Сега общините дават по 10 дка на социално слаб,в ромските семейства мъже колкото щеш!