10

сминдух енд чесън

преди 6 години

България споменава ли се,вероятно само с някое грандиозно напиване в "слънчака" ,както свикнахме да го наричат.

9

От Лондон

преди 6 години

Платена статия.

8

Анонимен

преди 6 години

Кажи честно

7

ИЗВЪН

преди 6 години

Истината е тази, че неудачника е такъв не само в собствената си държава. Където и да се пресели намира причини и факти, с които да защити несгодите си - в 99% причинени от мързел.Сетне неудачника се явява тук и драска из форумите,за да сподели колко лош е живота. А в това време други се реализират успешно, където и да ги "посадиш". Но това е обществото, трябва да има и лежачи,за да се открояват трудещите се усърдно.

6

К.

преди 6 години

Хм, стига пропаганда де, а аз четох миналата седмица, че заради Брекзит, има огромен наплив от Европейските страни за Британско гражданство, точно заради Брекзит, като последен шанс да се измъкнат от тоталният контрол на бюрократичен Брюксел.

5

Анонимен

преди 6 години

Те си тачат колониалната и3мет и същества от гз на географията, затова мисля, че малко са им атентатите и загиналите. Може още. Да си запазят имперската система и да си я отнесат в гроба.

4

Англичанец

преди 6 години

Ти си пълен ***. Изказването ти и статията имат остра липса на източници. Англичани, които са мигрирали по целия свят е имало и ще има винаги. Това че някакъв 44 годишен англичанин вижда някакъв паралел не означава, че такъв съществува.

3

Англичанец

преди 6 години

Леко да ви светна в статистиката ,че да сте си наясно всички.... 2005та от Ондон се изнесоха половин милион Аничкина кореняци и казаха,че Лондон е превръща в *** на света...мисля че са си доста прави .Та дадоха съвети дори на по разуми от тях ,оито си продадоха кочините за по половин мИлион паунда и си купиха лекичко къщенца ИЗ Европата за скромни стотина хиляди евра и с останалите си живеят сега достатъчно добре ,та чак ще си изкарат старините с остатъка от парите хаххахахахха

2

Анонимен

преди 6 години

Страна с консуматорска икономика като България, след 5 г. ще искат обратно но дали ще ги вземат?

1

Анонимен

преди 6 години

Да бе, да!