13

РККА

преди 6 години

аре успех и догодина този църния да влиза в клетката при ММА а не кухарите да му погазуват и да се чудят как само да му гласят победи ,все пак човека не е проф .боксьор,и му е държал 10 рунда ,на бас че има две дузини *** де ще го мятат кат шкембе у дувар ама ги не пущат...

12

Анонимен

преди 6 години

В САЩ всеки който искаше да гледа мача вкъщи трябваше да доплати по 100$ на кабелния си оператор

11

брокер

преди 6 години

История за повече от 100 милиона. Безценна.

10

ХХХ

преди 6 години

ГОЛЯМ!

9

Анонимен

преди 6 години

Айде, догодина още един мач с билети по 1к долара, да си направят още няколкостотин милиона от балъците, които плащат за скъп театър, а после нямат 10лв в джоба :D

8

SS

преди 6 години

До 123Е па той е боксьор бе, а претенцията идва от Макгрегър, че ще го бие на неговият спорт. Никога не е ставало въпрос за бой в стил ММА.

7

SS

преди 6 години

Е много е скромен, НАЙ ВЕЛИКИЯТ ММА БОЕЦ *** сам си приписва тая титла, а то горе на всичко има и загуби и не се е срещал с основни претенденти.

6

Мариян

преди 6 години

Има жени и,,,,,,,,,,,, жени.

5

Ключко

преди 6 години

Тая историйка много убава, ама че и докара едни милиони на едни хорица :-)Живи и здрави и те, и шараните дето билети и телевизионни права платиха.

4

123

преди 6 години

Режисиран мач, църното не може да се бие по друг начин и затова измислиха тази простотия за боксовите правила. Иначе щеше да птнесе 2 коленца, едно тръшване и дотам.

3

Анонимен

преди 6 години

П---ч си е този Макгрегър. Победен беше от по-добър боксьор но се би достойно. Но си е щурчо, силен по характер и откровен. Хубавата му жена е усетила силата му и затова е решила да в с него. Съвсем нормално.

2

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам, защо не проведоха боксов мач щангист и спринтьор? То ясно, че идвамата са участници в бойни спортове, но ако боя е по-правилата на единия спорт естествено, че шансовете на единия са по-големи от на другия. Важното е хляб (само че те са си го плащали - най-евтините билети са били 500 долара) и зрелище за тълпата. Участниците нямат нищо против, защото парите които заработиха ще им стигнат за пенсия.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя няма високо мнения за жените.Което само показва, че не струва.