37

ГОРД ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

До Национален Легион16ОТ 60 ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ТУРЦИТЕ СА В ЕВРОПА И СА СЕ ДОКАЗАЛИ КАТО РАБОТЛИВИ !!! НО КОГАТО В ЕВРОПА ЗАПОЧНА ДА НАВЛИЗА БЪЛГАРСКИЯ ТАЛИБАН ЕВРОПА ПРОПИЩЯ !!! БЪЛГАРСКИЯ ТАЛИБАН ИЗТОЧВА КАРТИ,ПРОДАВА ЖЕНИТЕ СИ ,КРАДЕ КОЛИ И СЕ ЗАНИМАВА ЕДИНСТВЕНО С ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА РАБОТА НЕ ГО ТЪРСИ !!!!!!

36

ИСТОРИК

преди 6 години

До Анонимен33А ТЕХНИТЕ БИВШИ РОБИ ОТ КАКЪВ МАТЕРИАЛ СА ? ТУРЦИТЕ СА ДОКАЗАЛИ ,ЧЕ СА ВОИНИ И СА ВЛАДЕЛИ СТРАНИ,КОИТО СЕ НАМИРАТ НА 3 КОНТИНЕНТА ,ТАКИВА СА ФАКТИТЕ !!! А ТИ СЕ ДРОГИРАЙ И СИ МИСЛИ КАКВОТО ИСКАШ !!!

35

Анонимен

преди 6 години

.........натовските войски да окупират Турция..............Те са на парад немогат да дойдат.

34

Анонимен

преди 6 години

Точно така Турция няма място в Европа. И се моля да не влезе,че ще стане *** както цяла Европа. Живейте си в Европа и се радвайте на европейските си ценности. Направете още една услуга на тази проста държава. Вземете всички кюрди при вас. Да се изчисти малко,че от прекалено диктаторство там има 13 нации. На нея Русия и държавите от азия и стигат. Европа нека си остани за нас.

33

Анонимен

преди 6 години

Азиатски и мюсулмански държави нямат място в никакъв европейски съюз.Да си правят свой в своите земи.Европа е континент с християнски многовековни народи,всички останали да си вървят където им е мястото.Тук при нас не е.Ислямът няма място в Европа.

32

Анонимен

преди 6 години

Живея в Германия и знам че болшинството турци там не харесват Ердоган. Турция ако не признае кюрдска държава няма да влезе в Европа.

31

Анонимен

преди 6 години

Турците са генетичен ***

30

Мамур

преди 6 години

Турция не е европейска държава, т. е. няма място в Европа.

29

регулировчик

преди 6 години

Ердоган иска ЕС в Турция.

28

Анонимен

преди 6 години

Абе за искането иска, но при това положение никой няма да я вземе.

27

муспи

преди 6 години

Турция държи Европа в желязна хватка. Ако наложи ембарго на тази Европа на консерви, конфекция, спре туризма и си затвори границите, забрани на турци да ходят на чистене на клозети в Европа, откаже Стамбул да е културен център на глупавата и бедна Европа, с Европа е свършено! Тогава султана ще може да се съсредоточи върху възтановяването на Европейските Вилаети. Бойко Борисоф ще проведе референдум в който българския народ ще каже свойто ДА на Otoman Empair! Askolsum na nasia Sultan!

26

Mda

преди 6 години

Turkey se moli ot 50 godini da bade tam,kadeto nie vlqzohme sled 45 godini komunizam.

25

редник

преди 6 години

Ако това е казал , този Зигмар Габриел е слабоумен ! А Тусция е ключов играч в НАТО и това е важното , а не ЕС от който само проблеми си имаме ! Искат и там да спретнат майдан англосаксите , само че Турция и Ердоган са недосегаеми докато са с Русия ! А България виси със страшна сила , отвърнахме се от Русия , но за саксите сме бита карта!

24

Бабана секиджам

преди 6 години

Ако Европа затвори границите си с Турция, мъжете за нула време ще си изколят жените и ще минат на кози,които засега са евтини.Козата открай време е на почит и бащите на много млади мъже ги женят първом за кози полулегално, защото жените са скъпи и лесно падат под ножа.Следващата стъпка на Ердоган,веднага щом се разправи с опонентите си ще бъде узаконяването на козата като пълноправен член на халифата и статут еднакъв с този на жената.

23

Безразличен граждани

преди 6 години

По-добре е да не иска в ЕС. Времето на феодализма свърши

22

Анадолски

преди 6 години

"Дано натовските войски да окупират Турция и да свалят диктатора Ердоган!"Айди прати първо твойта! Удари на натовската маса и кажи уруш! Демократа ви Каракачанов да праща!:-) :-) :-) :-)

21

ВНИМАНИЕ ДО БЪЛГАРИ

преди 6 години

Ако Ердоган падне от Власт ще пострада цялото му семейство .Всички знаем че сина на Ердоган прекарваше Оръжия и Храна за ИДИЛ . Днес този човек държи заложници всички Турци по Света .История сходна със Саддам Хюсейн .

20

Мишо

преди 6 години

ЕС иска в Турция.Турция отдавна е в ЕС

19

Анадолски

преди 6 години

"Ердоган разбра, че му тръшнаха вратата и сега друго пее - как не искал да влиза."Не Ердоган А Габриелчо в тия дни говори само за Ердоган!Напротив Ердоган затвори вратата и каза, ще ми позваните до октомври за визите, защото ние до сега изпълнихме всичко! Та срока наближава...Габриелчо в шок!

18

Анонимен

преди 6 години

Ердоган разбра, че му тръшнаха вратата и сега друго пее - как не искал да влиза.