28

Риск от земетресения

преди 6 години

МНого страшни напрежения генерира тн ДОлнодунавски разломен сноп.Подава от видин следящи проблеми с режещи скенери монтирани на тирове и автомобили сечащи разломите по дунав мост две.Има засечена ТЪНКА ЧЕРНА ЛИНИЯ по река Дунав ..Пидерите които манипулират и МВР се стремят да ликвидират обитаемия дом за домашни хора от хилядолетия.

27

Анкара растревожена

преди 6 години

Заради тн дневни скенери /бели високо вредни скенери монтирани вместо безвредни жълти фарове има много жестоки напрежения по АНАдолския разлом генериращ земетресения с цел ликвидация на хората .Докладвайте на Ердоган да забрани движението с включени фарове и скенери денем .

26

аман от терористи

преди 6 години

Да се арестуват нагли брокерчета прокарващи нагло престъпни проекто наредби през Парламента предлага река ДУнав:/заради тях има предложение:ЕКсперти да ликвидират КАТ веднага. всички teroristi s uniformi писали разорителни глоби срещу граждани вкл БЪлгари да се оставят трайно без работа като нагли престъпници.Утре заради тези може д а ни изгорят Европа подава охраната на река Дунав заради тежки увреждания на биосферата и атмосферата при Моста над Видин..

25

КАт да платят ГЛОБИ

преди 6 години

Да се удържа десетократния размер на нагло престъпните разорителни глоби от терористи от КАТ.Тези нагли престъпници с е издържат само с ОГРАБВАНИ ПАРИ ОТ НАРОДА ПРЕЗ БЮДЖЕТА.ВМесто да пазят НАРОДА и да спазват ЗАКОНА слугуват на две три нагло вредни фамилии ограбващи БЪлгария през парламента.НАд седем милиона в БЪлгария с а пострадали трайно заради КАТ терористи.Увредена е биосферната охрана до одрин и Белград с холограмни оръжия лепени въпреки ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА

24

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

В БЪлгария за всички убииства по пътищата са виновни терористи от КАТ.Мръсните *** провеждащи масови убииства ползват КАТ за принуждаване на милион водачи да нарушават ЗАКОНА.Закона ЗАБРАНЯВА движението с включени фарове през ДЕНЯ.Терористите от КАТ глобяват зверски всички които СПАЗВАТ ЗАКОНА.При всички катастрофи вече първо се проверява имали заслепяване _ ИМА.От СОфия до Варна средно един водач на МПС денем е ослепяван над 200 000 пъти..с скенери против мъгла_ ЗАБРАНЕНИ

23

ни са знай

преди 6 години

Пак ли ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ...................

22

АМАН От МВР

преди 6 години

ПОлзваха обемен контрол за разпиляване на МВР капаните по пътя..Озверяваха полицаи с спец софтуер срещу Българи ..Озверените полицаи пишеха актове разоряващи гражданите които не увреждат земята с включени фарове през деня/Закона забранява движението с включени фарове през деня ИЗрично. НАгли престъпни бяха прокарали през парламент аНАГло престъпни наредби които и досега са НЕЗАКОННИ..

21

Аман от убиици

преди 6 години

Спомнете си деня в който бе застрелян афганистанец на границата.Провеждащи кървав терор срещу Сирия,Йемен, и други страни бяха нахендрили на МВР тежко терористична черна техника ..Трафиканти на хора с едно две натискания на екрана на таблета знаеха къде е всеки един служител ,автомобил и камера с точност до микрометри

20

АМАН от ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

ПОредна нагло престъпна античовешка система внедрявана от масови убиици през наркотизирани престъпници прецакващи БЪлгария през МВР>Позволява на терористи и масови убиици да следят всеки с точност до 3микрометра. Неудобнит е на мафиотите могат да бъдат убивани с блокиране на съзнанието на водача..

19

Да бе

преди 6 години

Най-вероятно първо ще ороработи автоматичното написване на акт за катастрофата - поради несъобразена скорост.

18

Анонимен

преди 6 години

Това в Русия отдавна но има ! Системата там се казва Эра Глоннасс и се вгражда във всички нови коли от 2013 г. Целта и е при катастрофа да се свързва директно автоматично със спешния център и на мястотото където е позиционирана кола от сателитите се изпращат , пожарна линейка и полиция. Предполагам патента е техен!

17

шматка

преди 6 години

До 18Новите лични карти са по желание.Чети после пиши

16

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Пари за увеличение на пенсиите и заплатите няма. За болниците няма. За куп други неща няма. За полицейщина обаче винаги ще се намерят.Някой ще каже ли колко пари на данъкоплатеца бяха дадени за новите автомобили на КАТ и новата им електронна система ?!Колко милионера отидоха ?!Само за сравнение ще кажа, че в Гърция има лични карти със срок 40 години !!!Нашите ги сменяме на 5 години.Е, питам ние по-богата и по-демократи ли сме от гърците ????

15

шматка

преди 6 години

А моя Москвич от къдя ши са обажда.От бобината ли или от радиоапарата

14

drun drun ta plqs

преди 6 години

Колкото бутоните за набиране на поддръжката за асансьорите работят,толкова и тази система в беге шит ще работят.В беге *** всичко работи формално,на практика се обират чувалите с парите.

13

пари

преди 6 години

Мине-не мине някой месец и почват да сменят личните карти, номерата на колите и т.н ;) последният път МВР щяха за 100 млн да правят някакви фабрики за печат на лични документи, сега нова схема някаква

12

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Отново ''Глупости под шипковия храст''!

11

лупи

преди 6 години

И колко коли, продадени в България имат подобни устройства, които да сигнализират при катастрофа? Щото пред нашия блок няма спрени такива

10

Анонимен

преди 6 години

Последният абзац леко ме озадачава и не видях връзка с темата за електронните обаждания към 112. Къде е връзката между 112 и спирането на коли от движение заради техническа неизправност?

9

Драган

преди 6 години

Да видим, пак ще се избиваме като кучета