31

Анонимен

преди 6 години

Леле! Наш'те тираджии - безработни?!?

30

Анонимен

преди 6 години

31 И конвоят ще се движи с максималната разрешена скорост, така че има нужда да го изпреварваш.

29

Анонимен

преди 6 години

Де що е арабин ще тръгне да става компютърен специалист ,така цели конвои от английски камиони ще ползват за атентати

28

да,ама не

преди 6 години

Значи вместо да изпревариш един ТИР ще трябва да изпревариш 3.Опашката зад този конвой ще е поне километър,пардон миля!

27

Анонимен

преди 6 години

До СиднейАв$тралияСидни недей да мислиш има умни глави които да го правят вместо теб.

26

Анонимен

преди 6 години

Когато има прогрес, винаги има хора с изостанало мислене които да протестират. Добре че не всичко зависи от тях че иначе още щяхме да сме с конски впрягове и карети.

25

Анонимен

преди 6 години

До 16 - Какво те кара да амислиш, че ще се случват подобни неща ?

24

Анонимен

преди 6 години

26 - Тоест, ще се върнем към традиционната структура, запазена от 8000 години, с малки изключения. Просото е естествено.

23

Анонимен

преди 6 години

И какво, като протестират. В най-добрият, за протестиращите, случай, ще ги оставят за по 4-5 години, докато им изтекат договорите, но междувременно няма да наемат никой и готово. Или ще следват и протести на "плануващите, да станат шофьори".

22

Насран Гавазов

преди 6 години

Това са пълни глупости само се чудат какви новини да измислят преди да пуснете такава новина не помислихте ли че и трите камиона имат различни адреси за разтоварване и някой трябва да го сложи на рампа този камион.*** новини и още по *** хора ако им вярват

21

Това е "БЪДЕЩЕТ

преди 6 години

Днес ще станат излишни работниците, а утре поребителите ще се заменят с роботи и готово - ще имаме 2 общества - едно на свръх-богатите и едно на всички останали по гетата!

20

Анонимен

преди 6 години

"Ще спестят 34млрд.А какво ще правят безработните шофьори"---Има определени професии, които рано или късно стават излишни поради прогреса, но пък се отваря място за нови професии.Да, кофти е ако твоята стане излишна, но това е прогреса. Неизбежно е.

19

шматка

преди 6 години

Ще спестят 34млрд.А какво ще правят безработните шофьори.Все си мисля че преди всичко трябва да е благото на обществото а не на финансите на шайка милиардери.Днес шофьорите утре машинисти пилоти лекари....Всички ще бъдем ***

18

Анонимен

преди 6 години

Надя, Повикай си такси, че докато у нас пуснат автономните коли, детето ти няма да е вече дете :-D

17

Анонимен

преди 6 години

А какво правим, когато комвоят слезе от магистралата на двулентов път и зад него започне да се образува колона оот по-леки и бързи автомобили? Такова нещо няма изпреварване без риск за живота!А ако стане дребна повреда или леко произшествие, пътят ще е задръстен за часове.

16

Надя

преди 6 години

Не мога да шофирам, а имам и малко дете. С нетърпение чакам безпилотните коли в бг, за да си купя такава.

15

бай Петко

преди 6 години

Ако някой камион от задните спука гума или се запали как ще се процедира ? Дали адекватно е мислено или само корпоративно ?

14

Толерастия

преди 6 години

Ами като съкратите шоферите, кой ще взема заплата, та да си купува стоките, дето ги карате с камионите, бре умници?

13

AMAn ot narkomani

преди 6 години

НАгли мафиоти ползват спец наркотици и видеообемно пси препрограмиране и прокарват все по мръсни нагло престъпни законопроектчета.Целта на тези камиони е тежки нелечими трайни увреждания на земята ни..ПОлзват мощни скенери камери и друга вредна техника и постоянно привързване н а всички сканирани цели към терена на дъното на тропосферния океан.Нашествениците внедряват чрез наркомани вс епо точна тяхна техника - Цел ликвидация на повърхностната цивилизация.

12

Анонимен

преди 6 години

Но в Англия имат и пробни безпилотни рейсове, видях ги в едно предаване на Дойче веле! Хората казваха, че не ги е страх да се качват, въпреки че няма шофьор в кабината. Управлявани са от автоматична система и засега се движели само в по- отдалечените квартали на Лондон. Понякога в рейсчетата може да се случи да се вози само 1 човек. Бъдещето е на безпилотния транспорт - рейсове, трамваи, може би и таксита...... Човешкият труд ще става все по-излишен и човешките грешки ще се избягват.