71

Анонимен

преди 6 години

Микрон няма сметки и цели, този изпълнява само задокеански заповеди. Това е най-зависимият от САЩ френски държавен глава и предател на националните интереси на Франция!

70

Анонимен

преди 6 години

Явно е,че управляващият ни след 1989г елит се състои от морално и ментално модифицирани клат.икуристи,престъпници,некадърници и терористи,превръщащи страните от ЕС в съюз на държави с бананови икономики и население за пушечно месо за бъдеща война на САЩ с Русия!Не са случайни Брексит,милионите бежанци от Сирия, Афганистан и Африка,разкола между страните в ЕС от ИзтоЧЕНА и ЗападнаЛА Европа и новите бази на НАТО! Овреме тия пияници и наркомани трябва да бъде качена обратно по банановите дървета!

69

А в Боколенд...

преди 6 години

Наш Тиквун се изложи набързо и побърза да приеме всичко, което иска "началника". Българските интереси? Какво му пука на мутрака за тях?

68

Анонимен

преди 6 години

щом Макрон в Букурещ столицата на Румъния ама иначе Полша. Абе я се върнете в 5 клас да си доучите .

67

Ala_Bala

преди 6 години

Нищо добро не може да се очаква от инфантилен човек!

66

Анонимен

преди 6 години

". Искат си Вся власт советов и прочие комунистически простотии. "Бъдещето принадлежи на комунизма.Всякакви други идиотии са за сметкана заблудени вярващи.Естествено, четой е по-различен от това, което се епрактикувало и не е давало резултати.

65

Анонимен

преди 6 години

Макрон е смел щото си мисли ще си пробелема с безпилотни камиони , ако не се съгласят , Айде да видим как ще стане иска да спести 6-милиарда че и 100 милиарда няма да му стигнат..

64

Добри Божилов

преди 6 години

Испанският премиер Мариано Рахой твърдо е подкрепил Полша за гласуването срещу Плана Макрон в ЕС през октомври.Това става ясно от публикация в изданието Юрактив.Рахой не е съгласен да се ограничават командированите работници, като възражението на Испания е отново свързано с наемането на шофьори, което е обявено за неприемливо.Ако шофьорите бъдат извадени от списъка, тогава Испания може да премисли. Но това е почти невъзможно, защото основната идея на Макарон е да удари именно ТИР-овете.И двете страни са обявили, че са твърдо за силен Европейски съюз, но са против протекци

63

Анонимен

преди 6 години

Това не е реалната причина за посещението, а официалната бутафорна за пред медиите. Микрон има по-интересни задачи за изпълнение в Източна Европа, възложени му от господарите. Това за командированите е решено и в момента. Има минимално трудово възнаграждение по време на престоя, но по политически причини се прилага избирателно. Каква ли е истинската причина?

62

Симона С.

преди 6 години

Уважаема Веселина Йорданова, бих искала да Ви информирам , че Кристиан Керн все още не е и никога не е бил президент на Австрия. Моля Ви информирайте се по - добре преди да пишете статиите си. Благодаря Ви

61

Анонимен

преди 6 години

Абе Макарон кога мисли да се пребори с дъмпинга на заплатите като цяло в ЕС? Т.е. каквито са заплатите във Франция и Германия, такива да са и в България и Румъния???Нали това е идеята на ЕС?!!Защо в САЩ няма разлика между заплатите в различните щати, а в ЕС е огромна???

60

Пенсионер

преди 6 години

До СатаНАТО 65 И аз така.

59

Анонимен

преди 6 години

Много интересно същество е това Сата Нато,то сиромашкото ако статията не е насочена да плюе по Русия,въобще не схваща за какво става дума.Изумителен примитив

58

Анонимен

преди 6 години

Прочетах по диагонал Директивата за командированите работници.Идеята е да се затвори западния пазар за чужди фирми подизпълнителки от Източна Европа като се въведат същите изискания за осигуряване и заплати като в западната страна.Това не касае свободното придвижване на наемни работници.Ще прецака източните бизнесмени, но може и да е за добро.Трябва се внасят осигуровките в системата на западната страна.Не разбирам като командировани са под 1% от работната ръка в ЕС,защо е този шум?

57

Анонимен

преди 6 години

Важното е , че Бай *** е щастлив.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен77Е затова германците им .... мамата.

55

Анонимен

преди 6 години

Най-мощно развитие на имперската политика на Франция се установява след Френско-пруската война (1870 1871 г.), когато Франция установява контрол върху цялата територия на Виетнам и Лаос, създавайки колонията Френски Индокитай през 1893 г. През същия период е разширен броя на колониите в Северна, Западна и Централна Африка, като са анексирани Тунис (1881 г.), в края на столетието Мавритания, Сенегал, Гвинея, Мали, Бряг на слоновата кост, Бенин, Нигер, Чад, ЦАР и Република Конго. В Източна Африка Франция контролира и част от Сомалия днешната Джибути. През 1911 г. Мароко също става френски

54

Анонимен

преди 6 години

Бриджит Бардо прави с.вви.р.ки. на кучета, а французите са избили хиляди в Алжир, Мароко ,Бряг на слоновата кост, Тунис, Мали и др.

53

Anonymous

преди 6 години

Франция е експлоататорска и империалистична държава, която никога не е спряла да граби ресурси от бившите си колонии. После се чудят защо има атентати в Париж.Жертвите на френската хищническа политика са милиони африканци-от тях повечето беззащитни старци, деца и жени.

52

Анонимен

преди 6 години

Работна заплата това е трън в *** на камарата на работодателите. Тази гнусна камара не плаща осигуровки и заплати . Има само претенции. Когато държавата почне да им взема лицензите завинаги(като в Англия), ако не плащат осигуровки, то и тук заплатите ще станат като там.