14

Анонимен

преди 6 години

МАЧКАЙ, ХАРВИ, МАЧКАЙ АМЕРИКАНЦИТЕ.ТЕ ЗСЛУЖАВАТ И ПОВЕЧЕ, ЗАРАДИ ЗЛИНИТЕ, КОИТО ПРИЧИНЯВАТ НА ХОРАТА ПО ЦЯЛ СВЯТ.

13

Щерю

преди 6 години

Духът на Ли Харви Осуалд се завръща и мъсти...

12

Крали Марко

преди 6 години

Крали Марко е легенда ,мит за юнака опекун срещу османските безчинства и защитник на християните. Възпят от българския фолклор.СПРАВКА; БГ ИСТОРИЯИмаме село.с неговото име до Пазарджик.

11

BTW

преди 6 години

Крали Марко е сръбски персонаж, продал душата си на турците, станал турски васал и загинал в сражение с православните християни./Историческа справка/

10

BG

преди 6 години

Щастие огрява русофилистичните ***, а в Блядистан всичко е спокойно.

9

Крали Марко

преди 6 години

СУПЕР !!! ПОЛУЧАВАТ СИ ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ ВСЕВИШНИЯ САТАНИСТИТЕ !!! ФАШ.

8

Уточнение

преди 6 години

До Анонимен 8Абсолютно вярно! Нито една медия не споменава порочното зачатие на страната на "великата демокрация" чрез унищожението на 100 МИЛИОНА индианци! Най-големият геноцид в историята на човечеството! Виждате ли, те били диваци. Нищо подобно: чероките напр. са имали своя писменост и училища. И след този велик, неповторим геноцид написали "Хартата за правата на човека". Каква наглост!

7

Не разбрал

преди 6 години

защо в Куба, тази "изостанала" комунистическа страна няма пострадали от ураганите? Явно няма, защото ако имаше америкосите и техните слугински медии до сега да са оревали света!

6

Анонимен

преди 6 години

Господ бави ала не забравя. Това е казано от много умни хора. Тази територия която я превзеха прадедите им на краварите и избиха коренното население да не би да си мислят че няма да им се върне тъпкано? На този свят всичко се връща заедно с лихвите. Тази сбирщина не заслужава да тъпче земята и да трови въздуха. Това са изчадията на сатаната! Заради тях милиони хора страдат от разпалените им войни. Колко милиона вневинни хора избиха без причина? Защо това не се пише и говори никъде по медиите?

5

Dali

преди 6 години

Samo bulgarin human moge da go spre pe4albata na zastrhovatelite.

4

Анонимен

преди 6 години

Мазохисти.

3

Путин

преди 6 години

Доналд,влючих си хаарпа заради санкциите, какво ще кажеш?

2

Анонимен

преди 6 години

Пуснаха ХААРП върху себе си. :D

1

пенко

преди 6 години

Тъпотия ! Ураганът в момента увеличава своята мощ и от 100 км/ч ще достигне 200 !!! Какви журнагъз-ци имаме??? Върви към централен Тексас и ще умре ...рано или късно - просто ураган !