56

стар кадия

преди 6 години

Такива "висящи" дела трябва да се приключват по висящия начин - с въже.

55

Анонимен

преди 6 години

Откъде има пари за адвокат

54

Оооффф

преди 6 години

"Ако бъде признат за виновен..."...Ама какво означава това "ако бъде признат за виновен"?! Разпознат е от потърпевшите жени, камера го е заснела. Какви доказателства още трябват? Боже, Боже! От събраните доказателства следва по най-кратката процедура да се озове в затвора.

53

От 59

преди 6 години

След като по някакви непонятни причини полицията не е иззела откраднатите златни верижки от заложните къщи, как безработният Цветан Петров ще възстанови откраднатото? Нали няма пари! Докога законотворците ще се подиграватс избирателите си?

52

Основният въпрос е,

преди 6 години

защо този е бил на свобода след толкова много криминални и хулигански деяния? та даже и му намалявали наказание!Знаете ли какво ще стане сега? Някой служебен или платен защитник ще се хване за факта "Петров паднал лошо и си ударил главата" и Петров ще се окаже пак на свобода!Какво ме разсмя? "Цветан обеща пред Софийския районен съд да възстанови откраднатото", ама не можел да върне златните синджирчета, защото ги е продал в заложни къщи! А оттам не могат ли да бъдат взети? Ега ти законите ни!

51

Помните ли?

преди 6 години

Другари, едно време имаше ли такива хора?

50

Анонимен

преди 6 години

Ей такъв в "прогнилия краварник" ще отнесе поне десетак.

49

Анонимен

преди 6 години

Закоравелият престъпник обяснил по време на процеса, че няма никакъв спомен за случилото се. Не помнел дори рождения ден, само как отивали натам. Съдът приел, че това е смекчаващо вината обстоятелство и постановил присъда под минимума от 6 месеца затвор. Вместо това му дал 3 месеца лишаване от свобода.---------------------!!! За да отговорят на изискването 4кв м жилищна площ за затворник, масово ОСВОБОЖДАВАТ ПРЕДСРОЧНО престъпници и дават условни присъди. Това е простотията ганьовска

48

Константин

преди 6 години

Този как има жена и дете, това също е много странно. Коя се е хванала с него. Хем я бие и тормози, хем е с него и дете му ражда. Това дете сигурно ще бъде по-голям престъпник и от баща си.

47

Анонимен

преди 6 години

БОЖЕ, ПРОСТО ГО ОБЕСЕТЕ И КРАЙ.

46

Анонимен

преди 6 години

Навремето преди много години едни *** по среднощ срещат едно момиче което върви пеша, само в тъмното. Решават, че хем ще си наберат кинти, хем ще чукнат нещо. За техен късмет това момиче се оказа шампионката на полицейската академия по бойно-приложни спортове, 50 кила с токчетата на обувките. Беше ги направила трудни за рисуване. Че даже малко ги гонила, че се опитали да бягат. На всичко отгоре си ги осъдиха и си лежаха в затвора за опит за изнасилване, опит за грабеж и хулиганство.

45

Я, па Я

преди 6 години

До БПФКакто е написано в статията (ако си успял да я прочетеш) много ясно е написано, че виновния е съдията. Я вно след като полицая не си е взел подкупа, съдията не е бил толкова морален.

44

Я, па Я

преди 6 години

До нереалистДа, даже някои и управляваха държавата, партията и народа.

43

Сигобара Сиготочи

преди 6 години

Днешните полицаи са най онеправдани. Хем трябва да ни пазят от такива ***, хем не трябва да ги бият. Обаче без бой не става, тия в пандиза са си като у тях, не им пука. На вън си правят каквото си искат защото знаят, че полицията няма да посмее да им направи нищо. Бас хващам, че ако полицаите го бяха метнали да го потрошат от бой, на другия ден щеше да си спомня къде, къде повече неща.

42

...

преди 6 години

Жалко, че не е обрал жена на някой нервак с пистолет. Делото нямаше да е висящо, а няколко секунди.

41

Анонимен

преди 6 години

Имало ли е класиката "Знаеш ли кой съм аз"

40

123

преди 6 години

Pri Todor Jivkov tozi mnogo otdavna steshe da chukka kamani v Belene

39

нереалист

преди 6 години

До АнонименПри соца тия ходеха на работа.

38

***

преди 6 години

В Щатите с такива не се занимават!Спретват му набързо един "нещастен случай" и въпроса се приключва!

37

Ели

преди 6 години

Добре де, как може да юускат хора с 15 присъди да се разхождат спокойно сред останалите?