9

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай......тя приказки за някакво "...възвръщане на изгубено присъствие..."....освен криви усмивки (или пък весело-тъжен смях) нищо друго не могат да предизвикат! Тоя Макрончо е такава празна дупка, рейтинга му във Франция вече така стремглаво пада, че се чудя на нашите тука как могат въобще да обръщат внимание на такива посещения!!!! Ааааааа, ние сме свикнали да ни галят по ***.......

8

анонимен

преди 6 години

целта на макрон я разбрахме на пазара на труда в ъв франция няма място наработници от изт европа нито една фирма няма да издържи ва евр заплати и осигуровки излишна визита на макрон ядене и пиене за моя сметка

7

Тиквочо

преди 6 години

Само исках да кажа, че всички парле ву франсе!Великан!

6

европа

преди 6 години

Това е пътя за България-Европа.Мани дивашките САЩ и Русия.Европа е истината.Франция,Холандия,Белгия,Дания,Швеция,Норвегия,Швейцария,това една част от държавите в ЕС.Всеки който е ходил натам или е чел,знае за какво става въпрос.Всичко друго е провинция,мачизам,алкохолизам,и диващина.

5

Анонимен

преди 6 години

Френското Макаронче до на нашия балкански Суджук ,съвсем се губи

4

м..да

преди 6 години

Ако не друго,то поне да се погушкат

3

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам Германия,САЩ,Холандия,Унгария,Англия или кой и да е пред Франция,защото франзузите са по-тясно скроени и се видя,че нямат управленски качества и забъркват каши,от които да се чудят как да излизат после.

2

редник

преди 6 години

И къде гледате ? Навътре в мечтите си ли?

1

Анализ

преди 6 години

Виждаме как след поредицата грешки на президента Радев веднага след стъпването му в длъжност, световната общественост изпита разочарование и съжаление към България. След блестящата изборна победа на генерал Борисов обаче, нещата рязко се промениха и прогресивните сили отново обръщат към България поглед, изпълнен с копнеж, надржда и... мъъничко благородна завист!