9

Дедо

преди 6 години

Няма нищо вечно, ако не сега след години ще се изравни със земята.

8

,,,

преди 6 години

А когато има спор за наследници не може ли ако не могат да се разберат заинтересованите наследници да отидат в съда и имота да се направи съдебна делба. Казвам го от личен опит. Съсобственик съм с роднини на вила и съответните роднини не искат нито да купуват нито да продават. Адвокат ме посъветва да се опитаме да се разберем помежду си ако не съдебна делба в съда. Не знам това рещение ли е

7

стар номер

преди 6 години

Не може държавата да обяви нещо за паметник на културата,а след това да задължава собственика да го поддържа!Това е законодателен абсурд!Нагледал съм се на законови дивотии!В древния Рим,когато един закон не е работел,вносителя са го принуждавали да се самоубие!Тука от депутати ги правят министри!

6

Анонимен

преди 6 години

Наши познати немци,харесват Слънчев бряг и Несебър,не заради Слънчев бряг,а защото са очаровани от старите къщи и калдаръмени улици в Несебър.Такива неща се ценят от западняците,но не и от нас.

5

Анонимен

преди 6 години

До Събаряй!Ти колко държави си обиколил,че говориш наизуст?Разбира се,че такива сгради се реставрират и поддържат в Европа,немците от основи реконструират оригинали или реставрират старите сгради.Изтупаните бетонни кубове и паралелепипеди по-красиви ли са?

4

Събаряй!

преди 6 години

Само като чуя че става въпрос за "паметници на културата" веднага ми става ясно за какво става въпрос. Държавата е пълна със такива коптори които загрозяват пейзажа на много населени места само защото някакви псевдо интелектуалци са си наумили че видиш ли това било ценно...В никоя развита държава хората не търпят такива руини и бараки. Хората събарят и строят нови красиви модерни сгради. Не може все да гледаме в миналото. Бъдещето е по важно.

3

Ирония

преди 6 години

Ще ги минат отгоре с асфалт, както Фандъкова полага асфалт навсякъде! Важното е да изглежда чистичко

2

Анонимен

преди 6 години

ми да въведат закон, ако собствениците не си стопанисват собствеността, да се задължат да продават...или държавата да я ремонтира и те да дължат парите

1

Анонимен

преди 6 години

Реституцията и пазарът донесоха само разруха.