7

чч

преди 6 години

И ЗАЩО е в мозъчна смърт???????? Не се пише...

6

Христов

преди 6 години

Ей един път реших да погледна коментарите. Викам си ще пише: Браво на близките, браво че все още има добрина сред хората и.т.н Кво чета: Ще има още мотористи, дрън дрън и хейт. Мозъчна смърт настъпва много по често от инсулти итн а мотористите за съжеление не дай Боже при катастрофа няма много какво да се събере от мантинели асфалт итн. Айде стига хейтихте бе хора кво ви става ???

5

Анонимен

преди 6 години

Тези медийни реклами са ми съмнителни, защо да няма лъжливи диагнози на мозъчна смърт и последващо разпарчетостване. Как нито един известен и богат човек не бе разпарчетосан, а всички ги държат с десетилетия на системи като вампири?

4

Анонимен

преди 6 години

Браво на роднините!

3

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тежко но благородно решение на близките.Тези хора не са престъпници за да бъдат анонимни.

2

Анонимен

преди 6 години

Докато свърши лятото ще има още. Вчера един такъв донор оцеля като по чудо. С пистовият си мотор караше с над 200 км и само бързата реакция на колата пред него го спаси да не се разпарчетоса. Ако беше са разпарчетосал щяха да обвинят водача на колата че не го е пазела. Как да го пазиш като той лети и не прави сметка че ще се забие в насрещно идващата кола.Добре че човека влезна в кавнавката отстрани на пътя та онзи летящия мина на сантиметри от насрещният автомобил.

1

Темида

преди 6 години

Да живеят мотористите.....така де образно казано.